Oldal frissítése

MSI DS501

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI DS501

Az MSI DS501 fejhallgatószettet kifejezetten játékosok számára tervezték. Kiváló minőségű, 40 mm-es átalakítókkal rendelkezik, amelyek minden helyzetben remek hangvisszaadást biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a játékos minden hangot tisztán és világosan halljon. Az állítható fejhallgató kis tömegének és kényelmes fülpárnáinak köszönhetően kellemesen illeszkedik a fülhöz. A bármilyen irányba állítható mikrofon csökkenti a zajt, és elnyomja a környező zavaró hangokat, amely a tiszta hang garanciája.

Főbb tulajdonságok

  • Minőségi és tiszta hang a két nagy méretű 40 mm-es neodímium mágnesnek köszönhetően
  • Extra könnyű és állítható
  • Kiváló minőségű hangszórók
  • Gyors hozzáférés a hangerő és mikrofon vezérléséhez

Tiszta hangzás és érthető hang

A DS501 fejhallgató két nagy méretű 40 mm-es átalakítóval van ellátva a minőségi hangzás érdekében. A nagyon jó minőségű hangszórók részletes és tiszta hangzást biztosítanak magas, közepes vagy alacsony frekvenciákon. A továbbfejlesztett passzív zajcsökkentő felel azért, hogy a fejhallgatóban kevésbé legyenek hallhatóak a környezeti zavaró hangok, amely nem hétköznapi élményt nyújt játék közben, így teljesen átadhatod magad a játék élvezetének. A fejhallgató minden irányba állítható mikrofonnal is ellátott, amely nem hagy teret a rossz minőségű kommunikációnak - kristálytiszta hangvisszaadást biztosít kiegyensúlyozott, természetes hangzással. A mikrofon elnyomja a környezeti zajokat, így biztos lehetsz benne, hogy hallható lehetsz még a legnagyobb csaták idején is. A mikrofon teljesen elnémítható, ha nem szeretnéd, hogy halljanak.

Ergonomikus design

A minőségi anyagok felhasználásának és a kényelmes fülpárnáknak köszönhetően semmi nem állhat a játék útjába. A könnyű és ellenálló fülpárnák a maximális kényelem és hangszigetelés érdekében kialakítottak. A teljes kényelmet a hangerő- és mikrofonvezérlő, valamint a fejhallgató vibrálásának állíthatósága biztosítja, ezért nem kell más beállításokkal vagy gombokkal bajlódnod.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MSAaS1
Termékszám:  S37-2100920-SV1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05