Oldal frissítése

MSI Cubi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Cubi

Kicsi és ügyes mini számítógép, ez az MSI Cubi fekete. Intelligens technológiákkal és kifinomult kialakításával, tökéletesen illeszkedik minden irodához és irodához. Olyan kicsi, hogy bárhová is illeszkedik, akár a monitorhoz is. Ez az Intel Core processzorok élvonalában lenyűgöző teljesítményt nyújt, és örömmel nyugodt.

Főbb jellemzők

  • Tökéletes otthoni, irodai és kereskedelmi használatra
  • Sok energia egy kis testben
  • Gazdag csatlakozók
  • Nagyon csendes - zajszint csak 21 dB
  • A tökéletes formatervezés minden belső megjelenést tesz lehetővé

Iroda és háztartás számára

A Cubi az egyik legkisebb asztali számítógép, és széles körű felhasználási lehetőségeket kínál. Nagyszerűen működik az otthon és a munkahelyen.A nagyteljesítményű telepítés és napi műveletek szigorúan szigorítják az Intel Core Intel Broadview processzort, és integrált HD Graphics chipet biztosítanak a grafika vagy a film relaxálásához. Az adatokhoz mSATA merevlemez-területet hoztak létre, és extra tárolót lehet elérni, ha az alsó fedelet egy bővíthető 2,5 hüvelykes meghajtómodullal helyettesíti.

Csendes, mint egér

A mindennapi működés érdekében a számítógép számos modern interfésszel rendelkezik, köztük HDMI, USB 3.0, vezeték nélküli Bluetooth és WiFi. Mindez elegáns, hajlított élekkel, tökéletesen kiegészítve minden belső térbe. És a munkahelyén biztosan nem zavarja túl sok zajot. Az egyedülálló hűtőrendszerének köszönhetően mindössze 21,7 dB .

Kód:  TB237a3g8hNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20