Oldal frissítése

MSI Backpack PC

Kiegészítők a termékhez

MSI Backpack PC

Az MSI végre megoldotta a virtuális valóságban történő játszás problémáját, amely elsősorban a számítógép kötöttsége volt, amely ugyebár nem volt mobilis. Éppen ezért fejlesztette ki ezt a Backpack PC-t, amely végre örömül szolgálhat minden gamer számára, akik teljes mértékben szeretnék átélni a virtuális valóság nyújtotta kalandokat. A belsejében egy igazi gamer masina ketyeg a legújabb generációs Intel Core i7 Skylake processzorral és egy NVIDIA GTX 980 videokártyával. Semmiféle laptopos vágódeszkapótlék, ez végre egy teljesértékű videokártya, amellyel az MSI a GTX 1080-at szeretné leváltani. Továbbá még ez az 5 kb tömegű hátizsák akkumulátort is tartalmaz, amely akár 90 percnyi játékig is képes üzemben maradni. A z egyszerű csatlakoztathatóság érdekében minden port megtalálható a hátizsák felső részén.

Legfontosabb jellemzők

  • Tisztességes teljesítmény a Virtuális Valósághoz
  • 100% mobilitás az akkumulátoroknak köszönhetően
  • Alacsony tömeg
  • Az akkumulátor üzemideje: 90 perc

Asztali PC-ként is jó szolgálatot tesz

Természetesen a klasszikus hálózati csatlakozóról sem lett elfeledkezve, és épp ezért ezt a hátizsákot akár egy teljesértékű asztali PC-ként is ki lehet használni. Ha pedig sürgősen útra kéne indulnod, akkor a számítógép azonnal készen is áll erre, elég csupán a hátadra venned, és már el is indulhatsz egy jó kiadós LAN-partyra.

 
Kód:  TB239a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20