Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

MSI B450M GAMING PLUS

3,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B450M GAMING PLUS

Alaplap nélkül egy számítógép gyakorlatilag használhatatlan. Ez komponens teszi ugyanis lehetővé a processzor, a memória, a meghajtók és más alkatrészek, például a hangkártya vagy a mikrofon közötti adatáramlást.

Milyen lehetőségeket kínál az MSI B450M GAMING PLUS alaplap?

A legfontosabb talán a foglalat, ami meghatározza, hogy milyen processzorokkal kompatibilis az alaplap. Esetünkben ez az AMD AM4. De legalább ennyire releváns a chipkészlet, az MSI B450M GAMING PLUS ugyanis egy AMD B450 szisztémával lett felszerelve.

Nem szabad megfeledkeznünk azonban az alaplap formátumáról sem. Hiszen ez határozza meg, milyen számítógépházat kell beszereznünk. Mindenképp győződj meg róla, hogy a megvásárolt termék támogatja az mATX (Micro ATX) formátumot. Ezzel pedig el is érkeztünk a memóriához. Az MSI B450M GAMING PLUS alaplap összesen két DDR4 DIMM foglalattal rendelkezik.

A termék úgynevezett kétcsatornás szisztémával is fel lett szerelve, így a CPU kétszer gyorsabban fér hozzá a memóriához.

Ráadásul az alaplap a PCI Express foglalatot is támogatja. A PCI Express x16 elsősorban videokártyákhoz használható. Utóbbiból egy darabbal rendelkezik, de helyet kapott rajta két PCI Express x1 slot is.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 466 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek® 8111H
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Gaming
Kód:  AA393e3
Termékszám:  B450M GAMING PLUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20