Oldal frissítése

MSI B450 GAMING PRO CARBON AC

5 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B450 GAMING PRO CARBON AC

Alaplap nélkül nincs működő számítógép. Ez az alkatrész biztosítja a processzor, a rendszermemória és a többi periféria, azaz a DVD-meghajtó vagy a hangszórók és fejhallgatók közötti kapcsolatot.

Milyen tulajdonságai vannak az MSI B450 GAMING PRO CARBON AC alaplapnak?

Legfontosabb jellemzője a foglalat, mivel ez határozza meg azt, hogy az alaplap milyen processzor befogadására képes. Ez az alaplap AMD AM4-es foglalatot kapott. Nagyon fontos még a lapkakészlet, mivel kizárólag a MSI B450 GAMING PRO CARBON AC alaplap beépített funkciót támogatja. Ez az alaplap AMD B450-es lapkakészletet kapott.

Ügyelj az alaplap méretére, mivel a számítógépház vagy az alaplapház méretét ehhez kell igazítani. Arra kell figyelned, hogy számítógéped háza támogassa az ATX formátumú alaplapokat. A fenti paraméterek után a RAM következik. Az MSI B450 GAMING PRO CARBON AC alaplap 4 foglalatba rakhatod a DDR4-es DIMM memóriamodulokat.

A RAM-ot úgynevezett kétcsatornás kombinációban használhatod, ilyenkor a processzor kétszer olyan gyorsan fér hozzá a memóriához.

Az alaplap támogatja a PCI Express kártyákat is. A PCI Express x16 foglalatba teheted a videokártyát. Ezen az alaplapon 2 ilyen foglalatot találsz a 3 darab PCI Express x1 foglalat mellett.

Mit tud az MSI B450 GAMING PRO CARBON AC alaplap?

  • Az alaplap Realtek ALC1220 hangrendszerrel rendelkezik
  • Az AMD CrossFireX támogatás szintén a vásárlás mellett szól
  • A külső kommunikációs felületek a következők: HDMI, Jack, Optical out, PS/2, USB 2.0, USB 3.0 (3.1 Gen 1), USB 3.1 (3.1 Gen 2), USB-C, RJ-45, RJ-45 (LAN), DisplayPort és WiFi csatlakozó
  • A belső kommunikációs felületek a következők: USB 2.0 bracket, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, Serial ATA III, COM bracket, TPM, Front Panel Audio csatlakozó és M.2 foglalat
  • M.2 felület nagy sebességű SSD-khez
  • Akár 3466 MHz memóriafrekvencia támogatása
  • Serial ATA III: 6 darab

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 466 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső ARGB LED Header, COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Gaming
Kód:  AA393e1
Termékszám:  B450 GAMING PRO CARBON AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10