Oldal frissítése

MSI B360 GAMING PLUS

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B360 GAMING PLUS

Szeretnél egy vadonatúj játékra kihegyezett konfigurációt  építeni az Intel legújabb nyolcadik generációs Coffee Lake processzorával? Akkor ne is keress tovább. Az MSI B360 GAMING PLUS alaplapja nem csak a designjával, de számos vonzó tulajdonsággal is büszkélkedhet.

Az MSI B360 GAMING PLUS alaplap legfontosabb jellemzői

  • Modern ATX alaplap B360 lapkakészlettel
  • Készen áll a legújabb Intel Coffee Lake processzorokra
  • Támogatja az Intel Optane Memory + M.2 slot PCIe 3.0
  • Elég sok gyors USB-port, beleértve a kétoldalas USB-C portot
  • 2-way AMD CrossFireX támogatás
  • Új Click BIOS 5 az optimális rendszerhangolás érdekében
  • Fejlett integrált MSI Mystic Light fénytechnika

Game Base a Coffee Lake CPU-hoz

Az MSI B360 GAMING PLUS csak az új Intel Coffee Lake processzorokat támogatja, amelyek jelenleg akár hatmagos  változatban is rendelkezésre állnak. Ezenkívül nem hiányzik a DDR4 memóriahely sem, amely 64 GB kapacitást tud biztosítani. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, jó hírünk van. A régebbi USB-n kívül két USB 3.0 Gen2 port is rendelkezésedre áll. Az egyik USB-C csatlakozóban végződik.

Alaplap az igazi játékosok számára

Ezzel az alaplappal nem jelent problémát egy hatékony grafikus rendszer létrehozása. Ezt a két PCIe 16x bővítőhely teszi lehetővé, amelyek támogatják a kétirányú AMD CrossFire kapcsolatot. A rendszert játék közben teljes egészében támogatja és kiegészíti a nagy teljesítményű hálózati kártya, amely az online viadalok és a LAN partik terheléséhez van optimalizálva. Az Advanced Stream Detect 2.0 technológiája támogatása automatikusan prioritást ad a játékprogramoknak a hálózati alkalmazásokhoz való hozzáféréshez, ami csökkenti a válaszidőt és kiküszöböli a kellemetlen késéseket. A csatatér uralásához neked is abszolút pontosnak kell lenned, nem csak látnod, de hallanod is kell. A stúdió minőségű, kristálytiszta hangzást a beépített 7.1 csatornás Realtek ALC892 surround hangkártya biztosítja. 

MSI GAMING tanúsítványú gamer alaplap

Minden egyes MSI GAMING alaplapot online és offline játékokkal több mint 24 órás tesztelésnek vetik alá. A tesztek végén a fejlesztők biztosak lehetnek abban, hogy a hálózati konfiguráció, a hangélmény és az általános teljesítmény tökéletesen összehangolt, és a legjobb játékélményt élvezheted majd. A tanúsítványt csak azok az alaplapokat kapják meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak ez esetben lehet őket az MSI GAMING sorozat valódi gamer alaplapjainak nevezni.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel B360

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, LPT header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Gaming
Kód:  AA392d5e2
Termékszám:  B360 GAMING PLUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10