Oldal frissítése

MSI B350M MORTAR

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350M MORTAR

Oneütt az első feldolgozók teljesen új generációs AMD is bemutatta a bélyegző a teljesen új lapkakészlet B350. És pontosan ez az agy alaplapokB350 habarcs. A játék modellje a tekintélyes gyártó MSIMicro ATX formátumú célja a legigényesebb felhasználók számára.A képességek és az ideális választás, hogy építsenek egy rendkívül hatékony játék PC, különösen hasznos a játék a legújabb játékokat, hanem dolgozni igényes multimédiás tartalmat.

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplap teljesítményű számítógépek AMD processzor Stamp a
  • Támogatja a legújabb DDR4 memória típusokat, akár 64 GB
  • Modern kapcsolatok, beleértve az USB-C nyújt rendkívül gyors adatátvitelt
  • Nagy hang köszönhetően az integrált hangkártya premium alkatrészek
  • Bevonása grafikus kártya módban 2-utas CrossFire
  • A stílusos LED-es háttérvilágítású látszanak minden LAN-party
  • Mellékelt szoftver segítségével könnyedén streaming a játékokat

Az ideális tábla azok számára, akik a legtöbbet a PC

MSI MORTAR B350 van ellátva AM4, miközben ott is az elektromágneses zaj híresen megvédte a négy csatlakozóval memóriamodulok DDR4. Ők veszik a magasságra eléri frekvencia 3200 MHz. Két PCI Express bővítőhely dugulás a legújabb grafikus kártya, előnyös módon AMD. Feldolgozás egyedül slot is köszönhető, hogy a kemény acél váz és a megnövelt mennyiségű forrasztott kötések rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy amikor át a PC a LAN-party kár kezeli még a legkeményebb grafikus kártyákat.

Az igényes telepítések

Csatlakoztatásához a legújabb generációs SSD szolgál nagy ajándék SATA III port. Azonban, ha a cél az, hogy növeli a sebességet,fogja használni felület M.2 percenként akár 32 Gb / s. Sem külső meghajtók nem messze, jelenlétének köszönhetően az USB 3.1, amely büszkélkedhet akár 20x gyorsulást, mint az előző változat, míg ott is a modern USB Type C. Surround hang, amely teljesen magával ragadja meg a játék, ő felelős audio codecRealtek ALC892 audio technológiával együtt kiemelés.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B350

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)

Rendszermemória

RAM slotok száma 4 ×
Kód:  AA690d2
Termékszám:  B350M MORTAR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20