Oldal frissítése

MSI B350M BAZOOKA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350M BAZOOKA

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

A micro ATX formátumú nagy teljesítményű alaplap az egyik vezető márkától a számítástechnikai alkatrészek területén, garantálja a biztos minőségű alapot a számítógépedhez. Az AMD Ryzen processzorokhoz és a 7. generációs Athlon processzorokhoz készült. Képes befogadni akár négy DDR4 memóriát. Olyan alaplapról van szó, amely teljesítménye folytán kifejezetten játékosok számára alkalmas, amit alátámaszt a szinkronizált LED háttérvilágítás más alkatrészekkel való együttműködése is. Minden alaplap ismert eSport játékosok általi 24 órás tesztelésen esett át.

Az MSI B350M Bazooka alaplap főbb jellemzői

  • mATX formátumú kitűnő alaplap játékhoz B350 chipszettel
  • AM4 aljzat - AMD Ryzen és 7. generációs Athlon processzorok támogatása
  • GAMING LAN játék háló LAN Protect funkcióval
  • Hűtés optimális megoldása
  • Professzionális 8-csatornás audió
  • LED háttérvilágítás szinkronizálása
  • Gyors M.2 slot + 2 x USB 3.1 Gen1
  • VR technológia támogatása

Az MSI B350M BAZOOKA megérteti magát a legújabb hardverrel is

Ez az alaplap mATX formátumú, de annak ellenére, hogy kis méretű, elegendő helyet kínál a nagy teljesítményű alkatrészeknek. Fel van szerelve AM4 aljzattal az AMD Ryzen és a 7. generációs Athlon processzorokhoz, négy slottal a DDR4 operációs memóriához 3200 MHz-es működési frekvenciáig és 64GB kapacitásig. A gyors adattároláshoz csak a legjobb és leggyorsabb van előkészítve - USB 3.1, Ultra M.2 aljzat az SSD lemezhez és négy SATA III. csatlakozó.

Merülj el az MSI B350M BAZOOKA-val a VR világában

Az MSI márka vezető VR márkákkal való együttműködésének köszönhetően teljes értékű hardvert kapsz, amely ugyanúgy kész a virtuális valóságba belépni, mintha az az igazi lenne. Támogatja az összes modern VR headsetet és az „Egy kattintásra a VR” funkcióval csak egy kattintással beállítja az összes szükséges komponenst. A TriDef VR technológia emellett lehetővé teszi, hogy a kedvenc játékaidat tökéletes 3D dimenzióban játszhasd, amit még a GenMe speciális technológia is segít létrehozni. Ha megvásárlod ezt az alaplapot, kapsz mellé az MSI márkától ingyenes három hónapos licencet az ő VR technológiájuk teljes körű használatára.

Az MSI B350M BAZOOKA alaplap játéktrükkjei

A hang, amit az alaplap minőségi alkatrészeinek köszönhetően képes reprodukálni, játékra csábít. Az MSI Audio Boost biztosítja a legmagasabb prémium hangminőséget. Játék közben így mindig élvezheted a tökéletes hanghatásokat és az erős effekteket. A tábla jól fel van készítve az átlátszó dobozba való telepítésre, ahol a legjobban kihangsúlyozódnak a beállítható színezések. Mindent stílusosan vezérelhetsz a Mystic Light applikáció segítségével az MSI Gaming programban közvetlenül a számítógépben vagy telefonban.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B350

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, eSATA, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393g
Termékszám:  B350M BAZOOKA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10