Oldal frissítése

MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC alaplap szilárd bázis a játéktér összeállításhoz. Az alaplap nagyon magasszintű játék alkotóelemeket tartalmaz és lehengerlően vad a megjelenése, amely független attól, milyen céllal fejlesztették ki rajta a játékot. Az MSI B350 TOMAHAWK ARTIC alaplap támogatja az új AMD Ryzen processzort és széles választékben biztosít bővítési lehetőséget, USB és grafikus kártya csatlakoztatáshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplap a teljesítményű AMD processzorokhoz
  • Támogatja a grafikus kártyákat az AMD CrossFire módban
  • Minőségi alkatrészek, amelyeket katonai szabványok szerint teszteltek
  • Modern csatlakozók, beleértve az USB-C-t, amely ultra-gyors adatátvitelt biztosít
  • Látványos LED megvilágítás az adott PCB panelen
  • Az  M.2.interfész lehetővé teszi az ultra-gyors SSD kapcsolat létrehozását
  • Stílusos ARCTIC formatervezés

A játékosok számára készült

Az MSI B350 TOMAHAWK ARTIC alaplap kielégíti minden játékra vonatkozó elvárást. Az AMD B350 lapkakészletet egy AM4 aljzatkészletettel kínálja AMD Ryzen processzor támogatással. A DDR4 típusú memória DDR4 az oprációs rendszerhez egy 4 DIMM bemeneti bővítő nyílással csatlakozik, amellyel elérhető a 64 GB memóriakapacitás és 3200 MHZ. Beépíthető a legújabb PCI Express csatlakozó a legújabb AMD grafikus kártyával. A kemény acél váznak és a megnövelt számú forrasztott kötési pontnak köszönhetően, maga a készülék, rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a legerősebb grafikus kártyatartóját, amikor elviszi a PC-jét valamilyen LAN  összejövetelre.

Maximális védelem az összes alkatrészre

A legmagasabb Military Class 4  katonai minőségi szabványnak megfelelő alkatrészeket használtak fel a panel gyártásánál és a legszigorúbb körülmények között végezték a tesztelést. Ez sok élményt nyújt majd Önnek, amikor játékot játszik vagy mozi filmet néz, de mindig biztos lehet a legmagasabb szintű minőségben, ami soha nem fogja cserben hagyni A többrétegű PCB és az árnyékolás garantálja az áramkörök lehető legjobb védelmét.Mindezek mellett a panel alacsony nedvesség felszívódási képességgel rendelkezik, amely megakadályozza a lehűlést és természetesen az I/O  csatlakozók védve vannak az elektrosztatikus kisüléstől, zárlattól.

Széleskörű kapcsolódás

Az alaplap egy modern M.2 interfésszel van felszerelve, amely maximálisan akár 32GB/s sebességű adatátvitelt biztosít a nagy sebességű SSD-khez kapcsolódva. Ezekkel a meghajtókkal az operációs rendszer és a feltelepített installációk sokkal gyorsabb működését tudja elérni, mint a szokásos SATA 3.0 kapcsolattal. Minden játék, film, zene vagy más fájl átmásolható külső eszközről az USB-k közreműködését igénybe véve. Van azonban, egy kétoldalas USB-C, amelyben sok gyártó a jövőt látja.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B350

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, DUAL BIOS, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA690d1b
Termékszám:  B350 TOMAHAWK ARCTIC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10