Oldal frissítése

MSI B250M PRO-VH

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B250M PRO-VH

Az MSI bemutatja az újdonságot, amely mindenkit levesz a lábáról, aki a számítógépétől elvárja a minőséget, a teljesítményt és a megbízhatóságot. Az új MSI B250M PRO-VH alaplap a legújabb Kaby Lake processzorok számára új funkciókkal és technológiákkal lett felvértezve, amelyek soha nem hagyják Önt cserben, így kitúnő alapként szolgál majd az Ön számítógépéhez. Ez a mATX formátumú alaplap Military Class 5 besorolású elsőosztályú alkatrészekkel rendelkezik, új fémmagos sötét tekercsekkel és szilárd dielektronikás kondenzátorokkal lett ellátva, amelyek szinte már elvárássá váltak a high-end alaplapok tervezése során. Ráadásul az alaplapok szigorú tesztelésnek lettek kitéve, ami által sikerült megszerezniük a 100%-os Windows 10 kompatibilitás tanúsítványát.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi alaplap az otthoni és a nagyteljesítményű számítógépekhez
  • Készen áll a Kaby Lake processzorok befogadására
  • Military Class 5 alkatrészek
  • MSI EZ Debug LED az egyszerű hibadiagnosztikáért
  • Nagyon gyors USB 3.1, modern USB-C
  • M.2 slot a villámgyors SSD-khez
  • Új Click BIOS 5 a rendszer optimális összehangolásáért

Profi alkatrész rendkívül kedvező áron

Az Intel 7. generációs processzoraihoz tervezték, amelyek helye az új LGA 1151 socketben található. A processzor aztán szépen összedolgozik a DDR4 típusú memóriákkal, amelyek ráadásul a DDR4 Boost technológiát is támogatják, amely arról nevezetes, hogy a memóriák áramkörei teljes mértékben izoláltak, ami meggátol mindenféle zavaró-lassító tényezőt, ezáltal hozzájárulva az optimális és stabil teljesítményhez. A videokártya részére PCIe 3.0 x16 slot is be van készítve.

Eszméletlen hang- és képélmény

A kristálytiszta hangzásról a 7.1 csatornás beépített hangkártya gondoskodik a speciális Audio Boost technológia segítségével, amely Chemi-Con kondenzátorok felhasználásával, izolált áramkörökkel és elkülönített rétegekkel emeli a hangot stúdióminőségre. A VGA és a HDMI segítségével lehetővé teszi az akár 4K felbontású monitorok bekötését is, ezáltal a multimédia fájljait kiélvezheti egészen az utolsó pixelig.

Csatlakoztasson mindent, de főleg gyorsan!

A csatlakoztathatóságot illetően az alaplap hihetetlen mértékben fel van szerelve. Az USB 3.1 portok segítségével rekordidő alatt másolhatók a kedvenc filmjeink, játékaink vagy egyéb fájljaink. Nem hiányozhat a modern USB-C port sem, amelyet egyre több készüléknél alkalmaznak. Biztosan értékelni fogja az M.2 slotot is a gyors SSD-k részére, amellyel elérhető az akár 32 Gb/s sebesség is.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392d5a
Termékszám:  B250M PRO-VH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10