Oldal frissítése

MSI B250I GAMING PRO AC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B250I GAMING PRO AC

Az alaplap minden konfiguráció alapköve, ha pedig egy gamer gépről beszélünk, akkor ez duplán érvényes. Az MSI B250I GAMING PRO AC a nagy teljesítményű Mini ITX alaplapok közé tartozik, amely nagyszerű megoldásokkal és a legmodernebb technológiával szolgál, mindezt pedig kedvező áron. Ahogy a neve is mondja, felszereltségéből nem hiányozhat a 802.11ac WiFi, így támogatva a leggyorsabb adatátviteli sebességet. Ez a termék mindent megad számodra, ami a játékaidhoz szükséges.

Jellemzői és specifikációi

  • Támogatja a legújabb, 7. generációs Kaby Lake processzorokat
  • 2 x DDR4 memória slot
  • Gyors USB 3.1, valamint modern USB-C csatlakozók
  • Kiváló minőségű Military Class 4 minősítésű alkatrészek
  • CPU védelem túlfeszültség ellen
  • Beépített Wi-Fi támogatással, a lehető leggyorsabb adatátvitel, Bluetooth
  • Új Click BIOS 5 a tökéletesen finomhangolt rendszerért

Játékosokra összpontosítva

Az összes aggodalmadat és mindenféle kompromisszumot elfelejthetsz végre. Ez az MSI alaplap a komolyabb igényekkel rendelkező gamerek általi megterhelésre, és túlhúzásra lett kitalálva, amit a minőségi Military Class 4 alkatrészek lehetővé is tesznek. Ide tartoznak legfőképp az új titán tekercsek és a sötét kondenzátorok, amelyekre jellemző a nagy ellenállóképesség, még extrém terhelés és túlmelegedés során. Ezzel a tanúsítvánnyal garantált, hogy olyan terméket vehetsz a kezeid közé, amely a lehető legmagasabb minőséget kínálja. Az alaplap visszafoghatatlan sebességét a DDR4 Boost technológiának köszönheti, amely optimalizálja a teljesítményt, így biztosítva a kiváló stabilitást mindkét DDR4 memóriaslotban. Természetesen, az alaplap támogatja a CLICK BIOS 5 interfészt is, amelynek köszönhetően a gamer PC-dből kihozhatod a maximumot.

Hagyd, hogy az alaplapod bizonyítson!

Az igazán magas adatátviteli sebességek a modern USB 3.1 portoknak köszönhetően váltak elérhetővé, amelyek sebessége a megszokott USB 3.0 duplája, az USB 2.0-nak pedig a hússzorosa. Az örökkévalóságnak tűnő várakozás a kedvenc fájljaink, mint például a filmek és zenék, másolása során, már a múlté. Ez a modell ráadásul még új Turbo M.2 csatlakozóval is fel van szerelve az SSD-k csatlakoztatásához, amelyek így képesek elérni az akár 32 Gb/s átviteli sebességet is. A stúdió hangminőség luxusáról az Audio Boost technológiával rendelkezőcsúcsminőségű hangkártya gondoskodik.

A Gaming Pro megnevezést ki kell érdemelni

Az összes MSI gamer alaplapot játékos laboratóriumi, és internet kávézós tesztelésnek vetik alá. Ennek során, 24 órán keresztül, online és offline játékokat futtatnak rajtuk. A teszt végére pedig biztosak lehetünk abban, hogy a hálózati konfigurációk, az audio, illetve általában a teljesítmény is a tökéletességig finomhangolt lesz. Egy alaplap csak akkor kaphatja meg az MSI Gaming Pro minősítést, ha sikeresen átesik ezen a teszten.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, Wifi kártya
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392d6a
Termékszám:  B250I GAMING PRO AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10