Oldal frissítése

MSI B250 Bazooka OPT BOOST

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B250 Bazooka OPT BOOST

Erős gamer PC-t szeretnél építeni, de szeretnéd, hogy beleférjen egy kompakt Micro ATX házba? Az MSI B250 Bazooka OPT BOOST alaplap pont ezt nyújtja neked. Ötvözi a modern kütyüket a vonzó designnal, tartalmaz egy sor játékos funkciót, mégpedig Micro ATX formátumban.

Legfőbb jellemzői

  • Támogatja a legfrissebb, 7. generációs Kaby Lake processzorokat
  • 4 x DDR4 memória slot, amely akár 64 GB RAM befogadására is képes
  • Gyors USB 3.1 Gen1, valamint modern USB-C típusú csatlakozók
  • Gyárilag telepített 16 GB Intel Optane memória, amely kihozza a rendszeredből a maximumot
  • Kiváló minőségű, Military Class 5 alkatrészek
  • Két Turbo M.2 slot SSD számára, amelyek sebessége akár 32 Gb/s
  • CPU túlfeszültség elleni védelem
  • New Click BIOS 5 a rendszer tökéletes finomhangolásáshoz

Prémium minőségű alkatrészek

Az összes aggodalmadat, és mindenféle kompromisszumot végre elfelejthetsz. Ez az MSI alaplap magas játékterhelésre és túlhúzásra lett kitalálva, amit a minőségi Military Class 5 alkatrészek lehetővé is tesznek. Ilyenek elsősorban az új titán tekercsek és a sötét kondenzátorok, amelyekre az extrém terheléssel és túlmelegedésel szembeni nagyobb ellenállás jellemző. Ezzel a minősítésel garantált, hogy olyan terméket vehetsz kézbe, amely a lehető legmagasabb minőségi színvonalat képviseli.

Elképesztő sebesség

Az alaplap a megfékezhetetlen sebességét a DDR4 Boost technológiából meríti, amely optimalizálja a teljesítményt, így biztosítva a kiváló stabilitást mind a 4 db DDR4 memória slotban. Természetesen az alaplap támogatja a CLICK BIOS interfészt is, amelynek köszönhetően a gamer PC-dből kihozhatod a maximumot. A klasszikus merevlemezek már-már a múlté lesznek, felváltani pedig az SSD fogja őket. A csatlakoztatásukról két 32 Gb/s sebességgel rendelkező M.2 slot gondoskodik. A kedvenc fájljaink, mint például a filmek vagy a zenék másolásának magas adatátviteli sebességéről az USB 3.1 Gen 1 portok gondoskodnak, miközben nem hiányozhat az USB-C port sem. A régebben örökkévalóságnak tűnő másolási idő ma már csak egy pillanat.

 

Intel Optane alapértelmezettként

Kompromisszumok nélküli rendszer teljesítményt szeretnél? Ebben az esetben tetszeni fog az extra teljesítmény a számítógépedben. Az alaplap gyárilag felszerelt 16 gigabájt korszerű Intel Optane memóriával. Az egyik M.2 slotot foglalja el, és egy forradalmian új memória-gyorsítótárként szolgál,  jelentősen felgyorsítva a meglévő rendszert. A 3D Xpoint technológiát használja, amellyel felváltja a jelenlegi NAND memóriát. Az eredmény akár 14-szeres sebesség növekedés.

Kiváló minőségű audio

A kiváló minőségű audioélményt a 8 csatornás hangkártya garantálja, amely MSI Audio Boost technológiával rendelkezik. Ebben a kombinációban végre elérhetővé válik a stúdióminőség, így végre átadhatod magad a játékok háttérzenéjének. Mostantól mindig résen lehetsz, ezáltal pedig egy lépéssel az ellenfeleid előtt fogsz járni.

Gamerekre fókuszálva

A legnagyobb teljesítmény érdekében az alaplap fel van szerelve passzív hűtéssel, amellyel megbízhatóbb lesz működése. A tökéletes hűtést kiegészítheted hűtőventilátorokkal, amelyeket tökéletesen tudsz vezérelni az alaplapi szoftverrel. Annak érdekében, hogy kiemelkedj a tömegből, az RGB MSI Mystic Light segítségével kialakíthatod a számítógéped egyedi stílusát. Az alaplap természetesen teljes mértékben támogatja a virtuális valóságot.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B250

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392d5d4
Termékszám:  B250M BAZOOKA OPT BOOST
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15