Oldal frissítése

MSI B150M GAMING PRO

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MSI B150M GAMING PRO

Az alaplap minden konfiguráció alapköve, ha pedig egy gamer gépről beszélünk, akkor ez duplán érvényes. Az MSI B250M a nagyteljesítményű alaplapok közé tartozik, amelyek nagyszerű megoldásokkal és a legmodernebb technológiával rendelkeznek kedvező árcédula mellett. Érdekes különlegességek és tetszetős design kombinációja, amelnyek senki nem fog tundi ellenállni. Ez a termék mindent megad számodra, ami a játékaidhoz szükséges. 

 

Jellemzők és műszaki adatok

  • Támogatja a 6. generációs Intel Core i3/i5/i7 / Intel Pentium / Intel Celeron (LGA1151) processzorokat
  • 2x DDR4 memória slot
  • Gyors USB 3.1 Gen1
  • Kiváló minőségű Military Class 4 alkatrészek
  • Gyors Intel i219 hálózati kártya
  • CPU túlfeszültség elleni védelme
  • Új Click BIOS 5 a teljes rendszer összehangolásához
  • EZ Debug LED a gyorsabb és egyszerű hibadiagnosztika érdekében

 

Gamerek számára

Az összes aggodalmad és mindenféle kompromisszumot végre elfelejthetsz. Ez az MSI alaplap a magasfokú gamerhez méltó megterhelésre és a túlütemezésre lett kitalálva, amit a minőségi Military Class 4 alkatrészek lehetővé is tesznek. Ide tartoznak legfőképp az új titán tekercsek és a sötét kondenzátorok, amelyekre jellemző az ellenállóképességük az extrém terhelés és túlmelegedés során. Ezzel a tanúsítvánnyal aztán garantálva van, hogy olyan terméket vehetsz a kezeid közé, amely a lehető legmagasabb szinten van. Az alaplap a lankadatlan sebességét a DDR4 Boost technológiából meríti, amely optimalizálja a teljesítményt, így biztosítva a kiváló stabilitást mindkét DDR4 memóriaslotban. Természetesen az alaplap támogatja a CLICK BIOS 5 interfészt is, amelynek köszönhetően a gamer PC-dből kihozhatod a maximumot.

Hagyd, hogy az alaplap bizonyítson!

A magas adatátviteli sebességek a modern USB 3.1 portoknak köszönhetően válnak elérhetővé, amelyek sebessége a megszokott USB 3.0 duplája, az USB 2.0-nak pedig a hússzorosa. Az örökkévalóságnak tűnő várakozás a kedvenc fájljaink, mint például a filmek és zenék, másolása során már a múlté. A csúcskategóriás hangkártya a maga Audio Boost technológiájával gondoskodik majd a luxus stúdióminőségű hangminőségről. Speciális Chemi-Con kondenzátorok kerültek felhasználásra izolált áramkörökkel és elkülönített hangrétegekkel a lehető legjobb eredményekért magán a csatatéren.

A Gaming Pro megnevezést ki kell érdemelni

Az összes MSI alaplap legalább 24 órás tesztelésnek van alávetve, amely során online és offline játékok vannak rajtuk futtatva. A teszt végére pedig biztosak lehetünk abban, hogy a hálózat, az audio, illetve magában a teljesítmény a tökéletességig lettek összehangolva. Egy alaplap csak akkor kerülhet be az MSI Gaming Pro sorozatba, ha sikeresen elvégzi a tesztet.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA391w5a
Termékszám:  B150M GAMING PRO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20