Oldal frissítése

MSI B150M BAZOOKA PLUS

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B150M BAZOOKA PLUS

Szeretnél egy gamer PC-t építeni tele nagyteljesítményű alkatrészekkel, de közben arra is törekszel, hogy mindez beférjen egy kompakt Micro ATX számítógépházba? Hát akkor az MSI B150M BAZOOKA PLUS alaplapot pont Neked találták ki! Ötvözi a modern technológia vívmányait a modern designnal, a LED háttérvilágítással és egy csomó gamer funkciót tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • Támogatja a 6. generációs Intel Core i3/i5/i7 / Intel Pentium / Intel Celeron (LGA1151) processzorokat
  • 4x DDR4 memóriaslot akár 64 GB-ig támogatva
  • Gyors USB 3.1 Gen1
  • Kétoldalas USB-C port
  • Military Class 4 alkatrészek
  • Modern M.2 interfész az ultragyors SSD meghajtók számára
  • Új Click BIOS 5 a rendszer tökéletes összehangolása érdekében
  • LED háttérvilágítás + csatlakozó a LED szalagokra

A gamerekre összpontosítva

Minden gondod és a kísértő kompromisszumokat végre elfelejtheted. Ez az MSI alaplap a magasfokú gamer megterhelésre és az overclockingra lett tervezve, amelynek meg is felelnek a minőségi, Military Class 4 szabványnak megfelelő alkatrészei. Ide tartoznak a titán tekercsek és a sötét kondenzátorok, amelyekre jellemző a magasabb fokú ellenállás a nagyobb megterheléssel és a túlhevüléssel szemben. Mindemellett pedig még akár 10 évet is meghaladó élettartammal büszkélkedhet. Ezzel a tanúsítvánnyal garantálva lesz számodra, hogy egy olyan terméket kapsz a kezedhez, amely a lehető legmagasabb szinten van.

Az alaplap lankadatlan sebessége a DDR4 Boost technológiából fakad, amely optimalizálja a rendszermemóriák teljesítményét, ezzel biztosítva mind a négy DDR4 memóriamodul a kiváló stabilitását. Természetesen ezen alaplap esetében is megtalálható a CLICK BIOS interfész, amelynek köszönhetően a gamer PC-dből kihozhatod a maximumot. Az ultragyors adatátvitel és az operációs rendszer meg az alkalmazások villámgyors futtatása érdekében készen áll számodra az új M.2 interfész is a leggyorsabb SSD meghajtók részére.

Kiváló minőségű audio

A kiváló minőségű hangzásról a nyolccsatornás hangkártya gondoskodik, amely MSI Audio Boost technológiával rendelkezik. Ezzel a kominációval a hangzás stúdióminőségűre emelkedik, Neked már csak hátra kell dőlnöd, és átadnod magad a hanghatásnak. Mindig résen leszel, és ezzel a minőségi hanggal az ellenfél minden apró mozdulatát képes leszel megneszelni.

Az adatátviteli sebesség magas értékeiről a kedvenc tartalmaidat illetően, mint például a filmek és a zene, az USB 3.1 Gen 1 csatlakozók gondoskodnak. Ezeknek köszönhetően a másolás soráni hosszadalmas várakozás már csupán pillanatok kérdésévé válik. Nem hiányozhat a kétoldalas USB-C csatlakozó sem, amely közvetlenül az USB 3.1 interfészen alapul.

További információk:

Méretek:
23,5 cm × 22,8 cm

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA391w9g
Termékszám:  B150M BAZOOKA PLUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20