Oldal frissítése

MSI B150 PRO-VD D3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B150 PRO-VD D3

A kompakt társasjáték alapú MSI B150 Pro-VD D3 alapul Intel platform, és különösen a lapkakészlet Intel B150. Ez a készlet szánt processzorok Socket 1151, ideális egyensúlyt a teljesítmény, a minőség és az ár. MSI cég nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóság és a bizonyíték a nagy minőségű tranzisztorok, amely büszkélkedhet a tanúsító az amerikai hadsereg - Military Class 4.

legfontosabb jellemzői

  • ATX alaplap kompakt méretek
  • nagy megbízhatóság
  • Megnövelt ellenállás tranzisztorok
  • Integrált hangkártya támogatja a 7.1
  • Részletes UEFI BIOS egyszerű beállítás

Széles expanziós

MSI B150 Pro-VD D3 méretei 235 × 180 mm között a kisebb táblák, és megfelel a telepítési beállításokat. Socket Socket 1151 támogatja a hatodik generációs Intel Core processzorok, az Intel Pentium és Celeron és lehet szerelni két memóriamodul DDR3 maximális kapacitása akár 32 GB. Videokártya van, akkor készen egy PCI-E 3.0 x16 foglalat, amely speciálisan megerősített, hogy viselik a legnagyobb több slot modellek. Integrált közvetlenül a tábla egy precíziós hangkártya Realtek ALC887 kodek támogatása 7.1 surround hangzás, szuper agilis Gigabit hálózati adapter Realtek RTL8111H. Samozřejmostí je podpora S-ATA III pro připojení pevných disků či optických mechanik a nechybí ani možnost připojení externí zařízení přes vysokorychlostní USB 3.1.

UEFI BIOS

Minden játékos számára nyilvánvaló, széles paraméterek alaplapok és alkatrészek összeszerelt egy nagyon könnyen UEFI BIOS. UEFI BIOS közvetlenül támogatják a Microsoft Windows 10, így a beállítás már részben integrálva az operációs rendszert. Vannak még lehetőségek a haladó beállításokat a CPU vagy működési tulajdonságait memória növeli a teljesítményt. 

hálózati Genie

Benne van a Genie hálózati program, amely előírja maximalizálja a működését felül kell vizsgálni, és a munkateher internetkapcsolat.Csak így lehet beállítani a kiemelt speciális alkalmazások és játékok, a felesleges késedelmes teljesítés. 

Összesen ventilátor vezérlés

A másik bónusz, hogy kapsz ezen a fórumon a Total ventilátor vezérlés, amelyen keresztül teljes mértékben ellenőrzése alatt a hűtési egységet.Könnyedén észleli a rendszer túlterhelés vagy kudarc a ventilátor, és így elkerülhetők az esetleges problémák stabilitását. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső Serial-ATA-III
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA391w9c
Termékszám:  B150M PRO-VD D3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15