Oldal frissítése

MSI B150 GAMING PRO Alaplap

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI B150 GAMING PRO Alaplap

Minden jó játékosnak szüksége van egy tökéletes alaplapra a játszó számítógépéhez. Az MSI alaplap bebizonyítja, hogy a dolgokat igazán jól meg lehet csinálni. Élvezze az új játékokat, szerezzen kompromisszumok nélküli játékélményeket! Ezen túlmenően, az alaplap sikeres kombinációja a modern látványnak és tetszetős design-nak, és így nincs az az unalom, ami ennek ellenállhatna. Ez a termék biztosítja Önnek azokat a legjobb dolgokat, amelyekre a játékokhoz szüksége lehet.

Jellemzők és műszaki adatok

  • Processzor támogatás: 6. generációs Intel Core i3 / i5 / i7 / Intel Pentium / Celeron (LGA1151)
  • 4 x DDR4 memória nyílás, amely akár 64 GB-os is lehet
  • Gyors USB 3.1 Gen2
  • Military Class, 5-részes
  • RGB LED Mystic Light
  • Extra gyors hálózati kártya Killer ™ E2400
  • CPU védelem túlfeszültség ellen
  • 2-utas AMD CrossFireX ™ technológia
  • Új Click BIOS 5, a teljes rendszer összehangolásához

Fókuszban a játékosok

Elfelejtheti minden olyan gondolatát, ami a szükséges kompromisszumok körül forgott! Az MSI alaplapot úgy tervezték, hogy bírja a nagy játékterhelést és tuningolást, s ennek a követelménynek meg is felelnek a Military Class 5 minőségi komponensei. Ezek közé tartoznak elsősorban az új titán tekercsek és sötét kondenzátorok, amelyeknek köszönhető a magasabb ellenálló képesség a túlterheléssel és túlmelegedéssel szemben. Ezzel a tanúsítvánnyal garantáljuk Önnek, hogy olyan terméket kap a kezébe, ami a termékcsalád lehető legmagasabb szintjét képviseli. Az alaplaptörzs hibátlan, DDR4 Boost technológiás sebessége optimalizálja a memóriateljesítményt ahhoz, hogy kiemelkedő műveleti stabilitást biztosítson mind a 4 DDR4 memóriabővítőhelyen keresztül. Természetesen az alaplap több kompatibilis grafikai kártyát is támogat, és a díjnyertes CLICK BIOS5 interface jelenléte a maximumot tudja kihozni az Ön játszó (game) számítógépéből.

Engedjük az alaplapot kiemelkedni!

Az alaplap olyan szekrényben ideális, amelynek átlátszó az oldalfala. A piros és fekete színnel ötvözött, szép, modern design kihangsúlyozva azzal, hogy az egész PCB megvilágítható bármilyen árnyalattal az RGB tartományban (vörös, zöld, kék). Magas adatátviteli értékeket lehet elérni köszönhetően a modern, második generációs USB 3.1 -nek, amelynek a teljesítménye akár kétszer gyorsabb, mint a hagyományos USB 3.0-é és 20-szor gyorsabb, mint a 2.0-generációé. A kedvenc zenék, mozifilmek másolására fordított hosszú percek már feledhetőek. A mostani SATA Express portok képesek csatlakoztatni a legújabb generációs SSD meghajtókat is.

A Gaming Pro megnevezést ki kell érdemelnie a termékenek!

Az MSI játék alaplapokat játék - laboratóriumban és internet-kávézókban tesztelik . A fejlesztők, a világ legjobb eSports játékosaival együtt biztosítják, hogy a felhasználó megkapja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot a világ legnépszerűbb játékaihoz. Minden alaplapot több, mint 24 órán keresztül tesztelik, amelynek során online és offline játékokat is játszanak. A tesztelés végén beigazolódott, hogy a hálózati konfigurálás, az audio vétel és az általános teljesítmény megfelelően ellenőrzésre került, és tökéletesre van hangolva. Akkor tehát a játékos élvezheti a legjobb játékélményeket. A tanúsítványt csak az az alaplap kapja meg, amely sikeresen teljesítette ezt a tesztet. Csak ezután lehet az MSI Gaming sorozat tagjának nevezni az egyes alaplapokat.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel B150

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX

Csatlakozók

Külső DVI, eSATA, HDMI, RJ-45 (LAN), USB 2.0
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kód:  AA391w5
Termékszám:  B150A GAMING PRO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15