Oldal frissítése

MSI AC Z97I

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI AC Z97I

MSI büszke több mint dvacetipětiletou tapasztalattal tervezése és gyártása IT termékek magas használati értéket. Alaplapok felmerülő együttműködésben Intel, egy hosszú távú, stabil és megbízható eszközöket. A chipset egy bevált platform LGA 1150 hozza támogatást a meglévő folyamatokat Haswell Haswell Frissítés modernizált és előkészített darabok kódnevű Broadwell.
Kedvező árú alaplap extra kis mini-ITX formátumú, azoknak készült, akik szeretnének egy új, rendkívül kompakt otthoni számítógép számára a különböző alkalmazások a hagyományos média, hogy a játékot a nagy felbontású. Megfelel a Military Class 4 és így biztosítja a teljes megbízhatóság és stabilitás, még a legigényesebb játék forgatókönyv. Asset modell is operatív támogatást memória akár 3000 MHz-es és az egyedülálló technológia OC Genie 4 egyszerű tuningolás egy másodperc alatt.
Ha érdekli a high-end gép található a legkisebb szekrényben, akkor AC Z97I a megfelelő választás. Kell szolgálnia helyettesíti a játékkonzol, ami a telepítés után a szükséges komponenseket meghaladná annak teljesítményét. Te soha ne hagyatkozzunk kizárólag integrált grafikus processzor, de lehet ásni a jobb egy dedikált kiváló teljesítményt. Akkor volt egy teljes PCI Express x16 3.0. Szükséges vezeték nélküli kapcsolat nem felelős a kombinált modul Wi-Fi, a Bluetooth és a WiDi által lefolytatott Intel. Kettős és különösen gyors hálózati 802.11ac szabvány kérem feltétlenül mindenki. Ínyencek kábelek szállít jelenlétében egy pár csatlakozók gigabit ethernet.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel Z97

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA366c1a
Termékszám:  Z97I AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10