Oldal frissítése

MSI A88XM-E35 V2

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI A88XM-E35 V2

Ez az alaplap a neves MSI műhelyéből, ideális választás  a kisebb igényű otthoni számítógép számára. Igazán kedvező áron kínálja a modern technológiát és a tökéletes kivitelezést, ahogy az MSI-től el is várjuk. Az alaplap modern FM2+ sockettel érkezik, amelynek köszönhetően kompatibilis az AMD APU processzorokkal, illetve visszafelé is kompatibilis a régebbi sorozatokkal. Az APU egységek magukban rejtik nemcsak a processzort, hanem a videokártyát is. Ezáltal pedig tökéletes alapjául szolgál a kisebb igényű gamereknek, vagy épp egy tisztességes alapként egy jövőbeni gamer konfigurációhoz dedikált videokártyával.

Maximális sebesség

A videokártya részére egy gyors PCIe x16 slot van bekészítve, amely magas adatátviteli sebességgel és minimális késleltetéssel rendelkezik. A bővítőhelyek nagysebességű SATA III (RAID támogatás), modern USB 3.0, illetve természetesen integrált hálózati és hangkártyával vannak  kitöltve. A DDR3 rendszermemóriák részére 2 db slot van bekészítve, amelyek támogatják az akár 2133 MHz-es frekvenciát is. A kimenetek között megtalálható a digitális és analóg is, 3 db hang konnektor, PS/2, USB és még számos periféria, ráadásul biztos örömet okoz majd a soros port csatlakoztatásának lehetősége is a bracketen keresztül.

Kiváló minőségű alkatrészek

Az alaplap Military Class 4 besorolású alkatrészekkel van felszerelve. A kemény japán elektrolitmentes kondenzátorok élettartama a 10 évet is meghaladja, illetve a speciális maggal rendelkező tekercsek kevesebb hőt sugároznak, és biztosítják a maximális stabilitást. Az alaplap felszereltségéhez hozzátartozik még az elektrosztatikus kisülés és az elektromágneses zavarás elleni védelem is, illetve alkalmas magas páratartalommal rendelkező környezetben való használatra is.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD FM2+
Lapkakészlet AMD A88X

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső CIR Header, COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA683u2a
Termékszám:  A88XM-E35 V2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20