Oldal frissítése

MSI A78M-E45 V2

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI A78M-E45 V2

Alaplap alsó középosztály egy neves gyártó MSI ideális igénytelen otthoni számítógép. Annak ellenére, hogy kedvező áron kínáljuk a fejlett technológia és a tökéletes gyártási, ahogy elvárható MSI.Csempe jön a piacra egy modern socket FM2 +, amelyen keresztül fel lehet szerelni egy AMD APU processzor. Természetesen van visszafelé kompatibilitás. APU egységek vannak elrejtve egy erős grafikus kártyával, és egy tisztességes processzor, így tökéletes kiindulópont egyszerű játékos, vagy egy tisztességes alapot a jövőbeni játék számítógép egy dedikált grafikus kártyát.

maximális sebesség

A videokártya berendezésről itt a legújabb PCI-Express 3.0, amely összehozza a nagy átviteli sebességet és minimális késleltetést. Bôvítôréseibe egészíti ki a nagy sebességű SATA III támogatja a RAID, modern USB 3.0 és természetesen integrált hálózati és hangkártyát. Mert memória típusa DDR3 lebeg kártya támogatás akár 2 133MHz. A kimenetek egy modern interfész a digitális és analóg videó, a trió a audio csatlakozó, PS / 2 és USB port a perifériákat, kérjük, hogy képes legyen csatlakozni soros porton keresztül tartó az alaplapon.

Kiváló minőségű alkatrészek

A kártya tartalmaz egy bizonyos technológiák nevű Military Class 4. Japán szilárdtest kondenzátor elektrolit nélkül egy élettartama több mint tíz éve, és orsó egy speciális mag bocsátanak minimális hő és maximális stabilitást. A fedélzeten van szerelve elleni védelem elektrosztatikus kisülés, az elektromágneses interferencia, és akkor is, ha ellenáll működő környezetben fokozott páratartalom. A stabilitási fórumon hangsúlyozta hűvösebb ellátására áramkörök.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD FM2+
Lapkakészlet AMD A78

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső CIR Header, COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA683r5
Termékszám:  A78M-E45 V2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20