Oldal frissítése

MSI A68HI

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI A68HI

Alaplap Mini-ITX formátumú neves gyártó MSI ideális kis és szerény otthoni számítógép. Annak ellenére, hogy kedvező áron kínáljuk a fejlett technológia és a tökéletes gyártási, ahogy elvárható MSI.Csempe jön a piacra egy modern socket FM2 +, amelyen keresztül fel lehet szerelni egy AMD APU processzor. Természetesen van visszafelé kompatibilitás. APU egységek vannak elrejtve egy erős grafikus kártyával, és egy tisztességes processzor, így tökéletes kiindulópont egyszerű játékos, vagy egy tisztességes alapot a jövőbeni játék számítógép egy dedikált grafikus kártyát.

maximális sebesség

A grafikus kártya van háttérberendezések gyors PCI-Express III. Generation, amely magas átviteli sebességet és minimális késleltetést. Továbbá a lemezen, akkor lásd M.2 slot használható Wi-Fi és Bluetooth modult, vagy igen gyors merevlemez. Van egy modern SATA III, USB 3.0, és természetesen integrált hálózati és hangkártya. Mert memória típusa DDR3, amelyet be lehet állítani akár 32 GB is 2 slot támogató modulok sebessége akár 2133 MHz-es. A kimenetek egy modern interfész a digitális és analóg videó, a trió a audio csatlakozó, PS / 2 és USB port más perifériák.

Kiváló minőségű alkatrészek

A kártya tartalmaz egy bizonyos technológiák nevű Military Class 4. Japán szilárdtest kondenzátor elektrolit nélkül egy élettartama több mint tíz éve, és orsó egy speciális mag bocsátanak minimális hő és maximális stabilitást. A fedélzeten van szerelve elleni védelem elektrosztatikus kisülés, az elektromágneses interferencia, és akkor is, ha ellenáll működő környezetben fokozott páratartalom.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD FM2+
Lapkakészlet AMD A68H

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső CIR Header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA683p5
Termékszám:  A68HI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05