Oldal frissítése

MSI 2WAY SLI BRIDGE L

MSI 2WAY SLI BRIDGE L

Két MSI grafikus kártya összekapcsolását tervezi SLI módban? A megfelelő működés elengedhetetlen követelménye ez a rendkívül praktikus híd, mely lehetővé teszi két, Geforce GTX Series chippel felszerelt MSI grafikus kártya összekapcsolását. A játékokhoz alakított stílusos külső alatt olyan alkatrészek találhatóak, melyek akár a 4K+ felbontást is képesek kezelni. Az SLI csatlakozók közötti távolság 60mm, ezért nem kell aggódnia, hogy a híd nem használható nagyobb grafikus kártyák esetében. A legapróbb részleteket is kényelmesen beállíthatja az MSI Gaming alkalmazás segítségével.


Legfontosabb jellemzői

  • Grafikus kártyák SLI módban történő összekapcsolása
  • Megbirkózik 4K+ felbontással is
  • Kétirányú híd
  • Luxus GAMING kivitelezés
  • LED-es háttérvilágítás
msi
 

msi

Funkcionális kialakítás

Gamer design

Az MSI vállalat törődik az általa gyártott gamer kiegészítők megjelenésével. Ez a GAMING Armor híd népszerű MSI sárkányt ábrázoló kinézetére is igaz. Az egész híd fémből készült. A hídon LED-ek is találhatóak, melyek lehetővé teszik a háttérvilágítás ízlés szerinti változtatását. Minden az intuitív MSI Gaming alkalmazáson keresztül vezérelhető.


Paraméterek:
Méretei (H x Sz x M):
96 × 35 × 21 mm

Tömege:
50 g


 
Kód:  EF890SIL
Termékszám:  2WAY SLI BRIDGE L
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05