Oldal frissítése

MOSH

MOSH Elite irodai székek

MOSH - a hozzád illő székek

A MOSH az irodai berendezések gyártásának területén működő vállalatok egyike. Első osztályú, minőségi irodai székek széles választékát kínálja, valamint különféle kiegészítőket is nyújt az egészséges és kényelmes üléshez. A legmodernebb megoldások, az elegáns design és az egyszerűség, valamint az ár és teljesítmény arányának kombinálásával biztosan meggyőz Téged is.

MOSH Airflow irodai székek

A MOSH irodai székek kényelmesek

Ha hosszú órákat töltesz a számítógép előtt, egy minőségi szék elengedhetetlen. A MOSH irodai székek ergonomikusak, az ülés, a háttámla és a talp minden esetben állítható. A székek a legtermészetesebb testtartáshoz igazodnak, és segítenek megelőzni a hátfájást. Fedezd fel a MOSH székek világát. Az ergonomikus Airflow sorozatot vagy a prémium Elite székeket részesíted előnyben?

MOSH Ergo - ergonomikus formatervezésű kiegészítők

A MOSH Ergo ergonomikus kiegészítők új generációja kényelmesebbé teszi az ülést ott, ahol a klasszikus székek vagy fotelek nem nyújtanak elegendő kényelmet. Az ergonomikus kiegészítők prémium kategóriás, kényelmes memóriahabból készülnek, amely elősegíti a helyes ülést, enyhíti a hátfájdalmat és segít megelőzni a nem kívánt hosszú távú deformációkat. Ezenkívül minden tartozék stílusos kivitelben készül. A bizonyítékot a gyönyörű formák és friss színek jelentik, amelyek a MOSH kiegészítőket mindenhol stílusossá teszik.

MOSH ergonomikus karfák
MOSH Chameleon játékasztalok

Gamer asztalok LED világítással - MOSH Chameleon

A számítógépes játékok szerelmesei értékelni fogják a LED háttérvilágítású MOSH Chameleon gamer asztalokat. A kínálatban szemet gyönyörködtető dizájnos darabokat, valamint egyszerű és elegáns gamer asztalokat is találhatsz, amelyek karcsú vonalvezetésükkel bármilyen helyiségbe illeszkednek. Az ergonomikusan kialakított elülső él optimális kézpozíciót biztosít a szükséges kényelem érdekében. A MOSH Chameleon asztalok természetesen rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a megfelelő játékhangulathoz igazodó fényhatásokat állíthatsd be.

    Paraméterek módosítása
    160 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05