Oldal frissítése

MOSH WUD Classic 133BL fekete

2,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOSH WUD Classic 133BL fekete

A helytelen székben ülés gyakran okozhat hátfájást, gerincfájdalmat vagy fájó nyaki izmokat, pontosan ezért fontos a testünknek megfelelő szék kiválasztása. A MOSH WUD Classic 133BL irodai szék lehetővé teszi az egészséges és kényelmes ülést. Első pillantásra lenyűgöz kifinomult formatervezésével illetve a minőségi anyagok és a fa felület kombinációjával. A szék hintamechanikával készült magasságban állítható forgószerkezettel. A még kényelmesebb ülésről a hasznos fej- és könyöktámaszok gondoskodnak. A nagy sűrűségű PUR habszivacs töltet megőrzi az eredeti formáját és funkcionalitását. A MOSH WUD Classic 133BL szék kialakítását 5 kerekes csillagtalp teszi teljessé, amelynek hála a maximális teherbírása 120 kg.


MOSH WUD CLASSIC 133BL SZÉK HINTAMECHANIKÁVAL

A MOSH WUD Classic 133BL irodai szék maximálisan kényelmes ülést nyújt. Már a legelső pillantásra levesz a lábadról kifinomult megjelenésével és szolid fa designjával. Tökéletesen illik bármilyen belső térbe. Az egyedülálló hintamechanikával kifogástalan módon igazodik a gerincedhez, enyhülést kínál a páratlanul kényelmes ülés mellett.

MOSH WUD CLASSIC 133BL

MOSH WUD CLASSIC 133BL

MOSH WUD CLASSIC 133BL POZÍCIONÁLÁSSAL

A MOSH WUD Classic 133BL szék ülésének magassága könnyedén állítható a lehető legkényelmesebb ülés érdekében. Az ülés pozícióját egyszerűen állíthatod, hogyha a lábadat függőlegesen a padlóra helyezed. Hiszen az egészséges ülés alapvető!

KÉNYELMES ÜLÉS FEJ- ÉS KÖNYÖKTÁMASSZAL

A MOSH WUD Classic 133BL irodai szék háttámlája ergonomikus formatervezéssel készült, hogy támassza a hátad és minimálisra csökkentse a gerincet érő nyomást. A legkomfortosabb ülést a MOSH WUD Classic 133BL irodai szék praktikus kartámasszal és fejtámasszal éri el. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a hátad még hosszabb ülés esetén sem fáj majd.

MOSH WUD Classic 133BL fekete irodai szék

MOSH WUD Classic 133BL fekete irodai szék

MOSH WUD CLASSIC SZÉK 120 KG-OS TEHERBÍRÁSSAL

A MOSH WUD Classic 133BL szék alumínium ötvözetből készült rendkívül ellenálló kialakítással büszkélkedhet, maximális teherbírása 120 kg. Az elemek még nehezebb terhelés esetén is megőrzik az eredeti formájukat és funkcionalitásukat. Továbbá a szék SGS minőségi tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Az 5 kerekes csillagtalp gondoskodik a tökéletes stabilitásról a MOSH WUD Classic 133BL szék használata közben.

MOSH WUD CLASSIC 133BL SZÉK MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL

A MOSH WUD Classic 133BL irodai szék hajlított furnérlemezből készült ellenálló fa vázát stílusos és prémium minőségű PU bőr kárpit teszi teljessé. Pontosan ezért használata nemcsak egyedülálló megjelenést, hanem elsőosztályú kényelmet is jelent. A MOSH WUD Classic 133BL szék gyártásához felhasznált anyagok ellenállnak a használhatnak és könnyen tisztíthatók.

MOSH WUD Classic 133BL fekete irodai szék

MOSH WUD Classic 133BL fekete irodai szék

HOGYAN ÜLJÜNK HELYESEN A MOSH WUD CLASSIC 133BL SZÉKBEN?

  1. A szem egy vonalban van a monitor felső szélével
  2. A nyak függőleges, egyenes
  3. A nyak és a váll laza
  4. Az alkar egyenes vagy enyhén felfelé ívelt
  5. A hát a háttámlán nyugszik
  6. A keresztcsont meg van támasztva
  7. A lábak 90°-os szögben vannak a WUD Classic 133BL szék ülőfelülete előtt
  8. A lábak teljes felülettel a talajon vagy a szőnyegen vannak

Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Ülésmagasság
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával

Karfa

Kartámasz típusa Fix

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Molitan (PUR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 120 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 71 cm
Minimális ülésmagasság 45 cm
Maximális ülésmagasság 51 cm
Háttámla min. magassága 82 cm
Háttámla max. magassága 82 cm
Szék/fotel tömege 22 kg
Kód:  MSH515w1
Termékszám:  MSH-WUD-BBL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05