Oldal frissítése

MOSH iPad PRO 12,9" lila

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOSH iPad PRO 12,9" lila

Egy megbízható és kiváló minőségű állványos tokot keres az iPad PRO készülékéhez? Szereti a precíz megmunkáltságot és a modern designt? Ha igen, akkor ez a természetes Moshi állványos tok a tökéletes termék számára. Mivel nem mérgező szintetikus bőrből készült, a tok gyönyörű és környezetbarát egyszerre. Ráadásul még rendelkezik azzal a funkcióval, hogy összehatható egy praktikus állvánnyá, amely a tökéletes kényelmességet adja böngészés, vagy a kedvenc filmje vagy videója nézése közben.

Átfogó védelem az iPad PRO tokkal

A tok puha mikroszálas anyagból készült, amely megvédi a képernyőjét a karcolásoktól, portól és a zsíroktól. A tok még a fizikai ütéseknek is ellenáll, hozzáadva még egy rétegnyi védelmet. A műanyag hátulja a toknak rendelkezik az összes szükséges lyukkal a konnektorokhoz, a fontos gombokhoz vagy a fényképezőgéphez.

Legfontosabb jellemzői

  • Az iPad PRO készülékekhez tervezték
  • Lila tervezés
  • Állvány funkció
  • A kijelző védelme a sérülések ellen
  • A hátsó burkolat védi az egész tablet testét
  • Műbőrből készült
 

Paraméterek

Szín

Szín Lila

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MSH005g
Termékszám:  MSH-IPR-VL-RB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15