Oldal frissítése

MOSH iPad PRO 10,5", fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOSH iPad PRO 10,5", fehér

Egy olyan tokot keres a 10,5"-os iPad PRO készülékéhez, amely precíz megmunkálással és modern kinézettel rendelkezik? Akkor bemutatjuk a MOSH iPad PRO 10.5" tablet tokot, amely nem mérgező szintetikus bőrből készült, amely környezetbarát. A készüléke megvédésén a sérülésektől kívül, ráadásul még rendelkezik azzal a funkcióval, hogy összehatható egy praktikus állvánnyá, amely a tökéletes kényelmességet adja böngészés, vagy a kedvenc filmje vagy videója nézése közben. A hátsó műanyag része a MOSH toknak rendelkezik az összes szükséges lyukkal a konnektorokhoz, fontos gombokhoz vagy fényképezőgéphez való könnyű hozzáféréssel, így nem lesz korlátozva a mindennapi használat alatt.

Főbb jellemzői a MOSH iPad tablet toknak

  • iPad PRO 10,5" tok
  • Környezetbarát műbőrből készült
  • Állványként is funkcionál a kedvezőbb nézőszöghöz
  • Védi a kijelzőt a sérülésektől
  • A tok megvédi a tablet teljes testét
  • Nem korlátozza a mindennapi használatot
  • Fehér verziója a MOSH tablet toknak

Átfogó védelem a MOSH iPad 10,5" tokkal

Az iPad PRO 10.5" tablet tok elegáns fehér kivitelben puha mikroszálas anyagból készült, amely megvédi a képernyőt a karcolásoktól, és tisztán tartja a portól és zsíroktól. A tablet tok még a legkisebb eséseknek és gyengébb ütődéseknek is ellenáll, még többet adva az összesített védelmi szintjének.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Anyag Műbőr

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  MSH005g2
Termékszám:  MSH-IP1-WH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20