Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

MOSH ERGO2 L1B - szürke

4,6 10 értékelés
15 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 15 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 14 810 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 14 500 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 db 14 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 13 880 Ft/db

MOSH ERGO2 L1B - szürke

A Mosh márka ERGO2 L1B deréktámasza ideális segítség, hogyha a karosszéked vagy a széked nem eléggé kényelmes és egészséges. Az ergonomikus kiegészítők második generációja emellett olyan egyedülálló dizájnnal érkezik, amelynek köszönhetően az ERGO2 L1B deréktámasz nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítő lehet az irodában, útközben vagy az otthonod kényelmében.


MOSH ERGO2 L1B

EGÉSZSÉG ÉS KÉNYELEM

Az ERGO2 L1B deréktámasz ergonomikus formája a megfelelő támaszt biztosítja az egészséges pozíció érdekében, továbbá gondoskodik a szükséges regenerálásról és ellazulásról is. Azáltal, hogy megfelelően tartja a testedet, megelőzhető segítségével a hátfájás például ha nem ülsz hosszú ideig ugyanabban a helytelen pozícióban.

A MOSH ERGO2 L1B TERVEZÉSE ÉS ANYAGA

Az ERGO2 ergonomikus kiegészítők második generációját élénk színű egyedülálló formatervezés jellemzi. Az ERGO2 L1B deréktámasz különleges formája lehetővé teszi a sokoldalú használatot bárhol, ahol fejtámaszra van szükség. Nagy előnye, hogy az eltávolítható huzata kellemes anyagból készült (65% elasztán és 35% műszál), ezt pedig nyugodtan és könnyedén kimoshatod a mosógépben.

MOSH ERGO2 L1B

MOSH ERGO2 L1B

MEMÓRIAHAB

A rendkívül rugalmas memóriahab igazodik bármilyen személy testéhez, testtömegéhez és testhőmérsékletéhez. Nagyon érzékenyen reagál a hőre, ezáltal nem gyakorol nyomást az akupresszúrás pontokra, éppen ellenkezőleg, alkalmazkodik ezekhez. Pontosan ezért a MOSH ERGO2 L1B deréktámasz a megfelelő támaszt nyújtja a testnek, ugyanakkor pedig lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását is. A hab antibakteriális és alkalmas az allergiás felhasználók számára is.


Paraméterek

Típus

Háttámla típusa Háttámla

Jellemzők

Szín Szürke
Anyag Szintetikus szál
Rögzítés Elasztikus szalag
Tulajdonságok Memóriahab

Méretek

Mélység 180 mm
Szélesség 460 mm
Magasság 290 mm

Típus

Kiegészítők típusa Háttámla
Kód:  MSH524c3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MSH-ERGB1-11

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20