Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MOSH ERGO2 L3A - fekete

4,4 13 értékelés
15 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 15 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 14 810 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 14 500 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 db 14 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 13 880 Ft/db

MOSH ERGO2 L3A - fekete

Az ERGOL3A ergonomikus deréktámasz a Mosh márkától ideális kiegészítő lehet, hogyha a karosszéked vagy az irodai széked nem biztosít kényelmes vagy egészséges ülést. A második generációs ergonomikus kiegészítő másik előnye, hogy olyan egyedülálló kialakítással büszkélkedhet, amelynek köszönhetően nemcsak nagyon praktikus, hanem stílusosan is mutat az irodában, az úton vagy akár az otthonod kényelmében.


MOSH ERGO2 L3A

EGÉSZSÉG ÉS KÉNYELEM

Az ergonomikus kialakítása megfelelő támaszt nyújt az egészséges testtartás érdekében, emellett enyhülést hoz és gondoskodik a regenerálódásról is. A megfelelő testtartás segítségével elkerülheted a tartós egészségtelen ülés következményeként kialakuló hátfájdalmakat.

A DERÉKTÁMASZ KIALAKÍTÁSA ÉS ANYAGA

Az ERGO2 ergonomikus kiegészítők második generációját különleges kialakítás és üde színek jellemzik. A deréktámasz speciális formája lehetővé teszi az univerzális felhasználást amikor csak szükséged van rá. Egyik legnagyobb előnye a kényelmes pamut anyagból készült eltávolítható huzat, amelyet könnyedén tisztíthatsz és kimoshatod még a mosógépben is.

MOSH ERGO2 L3A

MOSH ERGO2 L3A

MEMÓRIAHAB

A rendkívül rugalmas memóriahab igazodik a felhasználó testének formájához, testtömegéhez és testhőmérsékletéhez is. Igazán érzékenyen reagál a hőre, így nem gyakorol nyomást a testre, hanem inkább ahhoz igazodik. A deréktámasz a megfelelő támaszt nyújtja a testnek, miközben hagyja a nedvességet elpárologni. A habszivacs antibakteriális és alkalmas még az allergiában szenvedők számára is.


Paraméterek

Típus

Háttámla típusa Háttámla

Jellemzők

Szín Fekete
Anyag pamut
Tulajdonságok Antibakteriális réteg, Memóriahab

Méretek

Mélység 90 mm
Szélesség 330 mm
Magasság 400 mm

Típus

Kiegészítők típusa Deréktámasz
Kód:  MSH524a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MSH-ERG-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15