Oldal frissítése

Mosh 7800mAh fehér

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mosh 7800mAh fehér

A cég Mosh jellemezni a minőségi termékek, a modern design és a kiváló ár - teljesítmény. PowerBank Mosh kapacitású 7800 mAh egyaránt használható az okostelefonok és táblagépek és más mobil eszközök. Két USB csatlakozó, egy első kimeneti árama 1A, 2A második. Praktikus LED tájékoztat a töltési állapotot. Töltési idő PowerBank maga megközelítőleg 3-5 óra, a csomag tartalmazza a finom mikro USB tápkábel.

legfontosabb jellemzői

  • PowerBank kapacitású 7800 mAh
  • Két USB port 1A és 2A feltölti a telefon és a tabletta
  • információ LED
  • Tökéletes kidolgozás és tervezés az alakja egy csiga
  • Egyedi Díszdobozban
  • Cseh kép útmutató

Első osztályú kialakítás

Manapság Powerbank egyre népszerűbb. Amellett, hogy fontos paraméterek, mint például a teljes kapacitás, az az USB portok száma vagy a töltési idő, a felhasználók hangsúlyt fektet a minőségi kivitelezés és design magát. PowerBank Mosh kínálnak tökéletes kivitelezés, modern design és a keverék tökéletesen a belső tér és a hivatalok, így a hossza a töltés nem mögé a monitor vagy a szekrények.

Első pillantásra, akkor vonzott szokatlan design alakú csiga virágos díszítéssel, hogy vonzó lesz a női nemet. A termék maga jön egy egyedi ajándék doboz, aprólékos, minden részletében. A dobozban talál cseh és szlovák arculati kézikönyv, hogy megismertessék PowerBank volt a leggyorsabb és legegyszerűbb.

Paraméterek

Méret

Szélesség 95 mm (9,5 cm)
Magasság 96 mm (9,6 cm)
Mélység 29 mm (2,9 cm)

Kapacitás

Kapacitás 7 800 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 191 g
Kód:  MSH0014f
Termékszám:  MSH-P30-03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10