Oldal frissítése

Mosh 10400mAh fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mosh 10400mAh fekete

A cég Mosh jellemezni a minőségi termékek, a modern design és a kiváló ár-érték aránnyal. PowerBank Mosh kapacitású 10400 mAh fekete lehet használni mind okostelefonok és tabletta vagy más mobil eszközök. Két USB csatlakozó, az első bemeneti áram 1A, 2A második. Praktikus LED tájékoztat a töltési állapotot. Töltési idő PowerBank maga megközelítőleg 5-7 óra, a csomag tartalmazza a finom mikro USB tápkábel.

legfontosabb jellemzői

  • PowerBank kapacitású 10400 mAh
  • Két USB port 1A és 2A feltölti a telefon és a tabletta
  • információ LED
  • Tökéletes kivitelezés és tervezés
  • Egyedi Díszdobozban
  • Cseh kép útmutató
  • Beleértve MicroUSB kábel

Első osztályú kialakítás

Manapság Powerbank egyre népszerűbb. Amellett, hogy fontos paraméterek, mint például a teljes kapacitás, az az USB portok száma vagy a töltési idő, a felhasználók hangsúlyt fektet a minőségi kivitelezés és design magát. PowerBank Mosh kínálnak tökéletes kivitelezés, modern design és a keverék tökéletesen a belső tér és a hivatalok, így a hossza a töltés nem mögé a monitor vagy a szekrények.

A termék maga jön egy egyedi ajándék doboz, aprólékos, minden részletében. A dobozban talál cseh és szlovák arculati kézikönyv, hogy megismertessék PowerBank volt a leggyorsabb és legegyszerűbb.

Paraméterek

Méret

Szélesség 44 mm (4,4 cm)
Magasság 105 mm (10,5 cm)
Mélység 44 mm (4,4 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 400 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 247 g
Kód:  MSH0014
Termékszám:  MSH-P8B-03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20