Oldal frissítése

Mophie

Mophie töltő

Mophie – a töltés igazi innovátora

A Mophie leányvállalat 2016 óta az amerikai ZAGG mobiltartozék-óriás alá tartozik. Ma a töltésre összpontosít, azzal a céllal, hogy innovatív, intuitív és intelligens megoldásokat kínáljon a mindennapi élet leegyszerűsítésére. A Mophie népszerű kedvencei közé tartoznak a vezeték nélküli töltők, a powerbankok, a kábelek, valamint az elegáns töltőtokok. Kifejezetten Apple és Samsung telefonokhoz készített speciális termékekkel is büszkélkedhetnek, de természetesen a más márkákkal való kompatibilitás sem hiányozhat. Fedezd fel az egyszerű és intelligens töltés világát a Mophie-nak köszönhetően.

Mophie 3az1-ben vezeték nélküli töltőpad

Kényelmes, gyors és vezeték nélküli töltés kizárólag a Mophie-val

A Mophie vezeték nélküli töltők valóban megbízhatóak. Mindössze csatlakoztasd az elegáns állványt a hálózathoz, majd egyszerűen helyezd rá a telefonodat. Az Apple iPhone-tulajdonosok örülni fognak a MagSafe kompatibilitásnak, amely biztonságos, megszakítás nélküli töltést biztosít. Egyéb telefontípusokhoz elég csak felragasztani a mini mágneses Snap adaptereket. A Mophie vezeték nélküli töltőpad tehát biztosan jól jön majd egy mozgalmas háztartásban. Valójában minden egyes töltőpad akár négy készüléket is képes egyszerre tölteni.

A Mophie hihetetlenül multifunkcionális powerbankjei

A Mophie powerbankok szintén a vállalat büszkeségei közé tartoznak. Az alapmodellek akár 10 000 mAh kapacitással rendelkeznek, ami elegendő mobiltelefonokhoz és táblagépekhez egyaránt. Ha még nagyobb kapacitást szeretnél, válaszd a valamivel nagyobb és erősebb, 20 000 mAh-s XXL változatokat, amelyek több napig is kibírják, és akár egy laptopot is képesek feltölteni. A csúcspont azonban a Mophie Powerstation Go Rugged, amely képes egy 12 V-os autó akkumulátorának beindítására, és bizonyos esetekben még a gumiabroncsok felfújására is. Természetesen a power bankokból nem hiányzik a gyorstöltés vagy vezeték nélküli töltés támogatása sem.

Mophie powerstation

Mophie vezeték nélküli töltőállvány

Mophie multifunkcionális töltőpad

Az összes ennyiből: 3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15