Oldal frissítése

Moon

Moon kerékpár lámpák

A Moon Bike Lights megvilágítja az utadat

A Moon 1996 óta van jelen a piacon kerékpár világításaival, amelynek középpontjában a funkcionalitás és a dizájn áll. Hisznek abban, hogy a kerékpárosoknak élvezniük kell a hegyek felfedezését vagy a városban való tekerést még sötétben is. A Moon lámpacsalád minden egyes darabját szigorú teszteknek vetik alá, hogy az éjszakai kerékpártúrák során ne tekerhess vakon.

Moon kerékpár lámpák

Moon kerékpár lámpák - hogy az utak mindig világosak legyenek

A Moon kerékpár lámpák a letisztult és aerodinamikus kialakítást hatékony reflektor formával kombinálják, hogy a legsötétebb éjszakán is a lehető legtöbb fényt nyújthassák. A Moon X-Power 2 500 lumen fényerővel például akár 2 500 lumenig is megvilágíthatja az utat, ami egy műtő megvilágításának a kétszeresével egyenértékű. A vállalat összes lámpája hosszú élettartammal rendelkezik. A Moon Meteor Storm Lite például akár 200 órán át is világíthat egyetlen feltöltéssel.

A Moon kerékpár lámpák nem hagynak cserben

A Moon kerékpár lámpák strapabíró felépítésüknek és tartós anyaguknak köszönhetően ellenállnak a kemény körülményeknek is. Nem kell aggódnod amiatt, hogy megsérül a kormányod, mivel a Moon az összes lámpatartóját egy gumibetétes tokkal látja el, amely véd a karcolások ellen. A legtöbb tartó kompatibilis a különböző Moon lámpamodellekkel is. Így a lámpa cseréjekor egyszerűen kicsúsztathatod az egyiket, és kicserélheted a kívánt lámpára.

Moon lámpa tartó
Paraméterek módosítása
6 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05