Oldal frissítése

MONTBLANC

Montblanc

Montblanc: luxus illatok és kozmetikumok a kivételes ápolásért

A Montblanc a luxuscikkek egyik legnagyobb gyártója, különféle egyedi termékek és szolgáltatások jelentős vállalata, amelynek gyökerei egészen 1906-ig nyúlnak vissza. A céget ebben az évben, Németországban alapították. A Montblanc a világon leginkább mesteri tervezésű tollairól, bőrtáskáiról, kiegészítőiről és óráiról híres, amelyeket a mai napig a hagyományok tiszteletben tartásával gyártanak. Ma már a márka kínálatában luxusillatszerek és kozmetikumok, divatkiegészítők vagy fejhallgatók is szerepelnek. Kényeztesd magad egy kis extrával, és hagyd, hogy a Montblanc termékek az egyediség érzésével töltsenek el.

Montblanc női parfümök

A Montblanc női parfümjei minden alkalomra megfelelnek

A Montblanc női parfümök elegáns, finom jegyeket hordoznak, amelyek egyediségükkel mindenkit lenyűgöznek körülötted. A kínálatban találsz például eau de parfumot, amelynek esszenciáit Franciaországban alkották meg. Válassz a Signature, Signature Absolue vagy Legend sorozatok közül, amelyek fő összetevői a virágos adalékok, amelyek rózsa, ibolya, valamint jázmin jegyeket tartalmaznak. Ezeket kiegészíthetjük szantálfa, cédrusfa vagy rózsafa aromákkal, esetleg fűszeres vaníliával és pézsmával. Ezek az illatok különösen a meleg, napsütéses nyári időjárásban emelkednek ki. A felfrissüléshez a Montblanc eau de toilette-ek a virágos jegyekkel vagy keleties kombinációkban is nagyszerűek.

A Montblanc férfi parfümök tele vannak jellegzetes férfias esszenciákkal

A Montblanc férfi parfümök lehetővé teszik, hogy minden férfi a saját ízlésének megfelelő illatesszenciát válasszon. Mind a parfümök, mind az eau de toilette-ek különböző illatjegyekből állnak össze. A citrusos és egyéb gyümölcsös illatoktól kezdve a fás, keleties és aromás vagy fűszeres illatokig mindent megtalálsz a kínálatban. Az egyes összetevők között lehet piros alma, citromverbéna, ananász, tölgymoha, bergamott, bőr, szantálfa, vagy akár például zsálya és rózsa is. A Montblanc férfi illatok, csakúgy, mint a női illatok, nagyon elegáns üvegekben kerülnek forgalomba, ami még inkább kiemeli egyediségüket.

Montblanc férfi parfümök
Montblanc testkozmetikumok és ajándékcsomagok

Próbáld ki a testápoló kozmetikumokat vagy a Montblanc ajándékcsomagokat is

A Montblanc testkozmetikumokat is gyárt, amelyek tökéletesen ápolják bőröd és hajad. A prémium illatokban kapható dezodorok, tusfürdők vagy aftershavek mindenkit lenyűgöznek. A Montblanc kozmetikai termékeit úgy tervezték, hogy kíméletesek legyenek minden bőrtípushoz, és a márka összes többi termékével együtt a természet iránti tiszteletet is fenntartsák a korlátozott erőforrások megőrzése, az anyagok felelős beszerzése és az ökológiai lábnyom minimalizálása révén. Ha valami igazán különlegessel szeretnéd megajándékozni szeretteidet, akkor kaphatóak finomhangolt Montblanc ajándékcsomagok, amelyek például parfümöket tartalmaznak az azonos illatjegyeket tartalmazó tusfürdőkkel együtt.

Paraméterek módosítása
48 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15