Oldal frissítése

ASUS monitorok

Asus gamer monitorok

Asus monitorok

Az IT és PC világban jártas felhasználók számára az Asus-t, mint gyártót nem kell bemutatni. Monitorjaival az Asus rengeteg szegmensben magas szinten képviselteti magát. A gamer világban egyenesen a legnagyobb innovátorok között tartjuk számon, 2020 januárjában az Nvidia céggel közösen jelentették be a világ első 360Hz monitorját. A gamer szériáin túl, minden igényt kielégítő professzionális grafikus LCD monitorokat is gyártanak a ProArt széria keretein belül. Az Asus igyekszik azonban azokat is kiszolgálni, akik otthoni vagy irodai használatra keresnek megbízható megjelenítő egységet.

Otthoni-irodai Asus monitorok

Otthoni-irodai Asus monitor

Asus VP249HE monitor

Ha úgy gondoltad, hogy lehetetlen Full HD felbontású, IPS panellal szerelt LED monitort 40 000Ft alatt kapni, akkor tévedtél. Az Asus VP249HE monitornak sikerült kombinálnia a kiemelkedő képminőséget és az 1080p felbontást rendkívül alacsony ár mellett. Itt azonban nem állt le a gyártó és azokra is gondolt, akik nem tudnak majd elszakadni az LCD képernyő elől, ezért ellátta a terméket a szemkímélő Flicker-free funkcióval és kékfény szűrővel. Az Asus VP249HE LCD monitor egyéb hasznos sajátossága a rendkívül keskeny káva, így nagyon mutatós és olcsó dual monitoros konfigurációt építhetünk.

Asus gamer monitor

Asus TUF Gaming VG27AQ monitor

A tapasztalt gamerek biztosan hallottak már az Asus ROG (Republic of Gamers) termékpalettájáról, amely a PC gamer termékek csúcskategóriás családjába tartoznak, amihez sajnos csúcskategóriás ár is társul. A belépő gamer szint és a profi ROG széria közé illesztette be az Asus a TUF (The Ultimate Force) gaming monitorjait. Közülük is kiemelkedik az Asus TUF Gaming VG27AQ monitor, amely olyan paraméterekkel büszkélkedik viszonylag alacsony ár mellett, amelyeket a sokkal drágább gamer monitoroknál is hiába keresnénk. Elég megemlíteni a 165Hz képfrissítést, amivel már picit előnybe is kerülünk a 144Hz monitoros ellenfeleinkkel szemben és az Asus TUF Gaming VG27AQ monitor mindezt 27 colos képernyőn és 1440p felbontás mellett tudja. Az átlagon felüli felbontás és gyakori képfrissítés bizonyára próbára teszi majd videókártyánkat, a G-Sync jelenléte miatt megéri Nvidia gamer videókártyát használni.

TUF VG27AQ Asus gamer monitor
Asus TUF VG35VQ monitor

Ultrawide Asus monitor

Asus TUF VG35VQ monitor

Maradva a rendkívül népszerű TUF szériánál, a gyártó az ultrawide LED monitorok szerelmeseinek ajánlja az Asus TUF VG35VQ monitort. A 100Hz képfrissítési ráta még mindig kiemelkedő és maradt az 1440p felbontás. A 21:9 oldalarányú ívelt kijelző azonban kárpótol minket a kevesebb Hertz-ért. A megjelenítésről VA panel gondoskodik, aminek kellemes hozadéka a megnövekedett kontrasztarány. Nem hiányozhat a TUF szériára jellemző dizájn a jelátvitelről a HDMI 2.0 szabvány gondoskodik. A TUF széria nemcsak monitorokból, hanem gamer laptopokból is áll, így egy szinkronizált gamer szettet tudunk összedobni.

4K Asus monitor

Asus CG32UQ monitor

A kifejezetten borsos árú ROG és ProArt szériák bűvöletében hiba lenne megfeledkezni az Asus CG32UQ monitorról. Univerzális kijelzőről van szó, ami több felhasználási területen tud kimagaslót alkotni. Aki multimédia szerkesztéshez keres megjelenítőt, értékelni fogja a 4K felbontást és a 10bit-es színmélységet, a gamerek az 5ms válaszidőért és a FreeSync funkcióért lesznek hálásak. Az Asus CG32UQ monitor legnagyobb fegyvere azonban a VA panel, amely 600 cd/m2 maximális fényerőt képes leadni, így bármilyen fényviszonyok mellett tökéletesen olvasható marad a kijelző. LCD monitoroknál nagyon ritka kiegészítő a távirányító, ami az Asus CG32UQ monitornál a csomagolás része és a töltő funkcióval ellátott USB bemenet, így a csatlakoztatott gamepad áramellátása is megoldott.

Asus CG32UQ monitor
3D Asus monitor

3D Asus monitor

Asus VG24QE – a legolcsóbb 3D monitor

A gamer monitorok különleges csoportját alkotják a 3D támogatást nyújtó monitorok. Ennek a kasztnak legalacsonyabb árú képviselője az Asus VG24QE monitor. A 3D játékélményhez szükségünk lesz egy Nvidia videókártyára amely támogatja az Nvidia 3D Vision 2 technológiát és egy speciális szemüvegre. Fontos megemlíteni a 144Hz frissítési rátát, de az Asus gamer monitoroknál ez szinte alap elvárás, hasonlóan az 1ms válaszidőhoz. Az Asus VG24QE Full HD monitor további pozitívuma az állítható magasság és állítható dőlésszög, valamint a portré módból eredő vertikális elforgatás lehetősége.

Paraméterek módosítása
140 termék

ASUS monitorok

A játékra szánt kijelzők az Asus monitor kínálatának több mint felét alkotják, a gamerek között népszerűek a ROG (Republic of Gamers) és TUF (The Ultimate Force) szériák.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20