Oldal frissítése

MoMi

MoMi baba felszerelések

MoMi - babafelszerelés, ami mindent elbír!

A MoMi márka azért van a világon, hogy megkönnyítse a mindennapjaidat, és támogasson téged és csemetédet abban, hogy akadályok nélkül fedezd fel a világot. Termékei mindent tartalmaznak a babák számára - az utazástól a beltéri ápoláson és biztonságon át a kültéri kalandokig. A MoMi termékek olyanok, mint maguk az anyukák, mindig mindennel meg kell birkózniuk. Ha tehát időtálló dizájnt, hasznos funkciókat, megbízhatóságot, mindenekelőtti biztonságot, az anyagok prémium minőségű tartósságát, tökéletes illeszkedést és ergonómiát vagy többfunkciós használatot keresel, akkor ragadd meg a MoMi valamelyik termékét, hogy a mindennapi kihívásokat örömmel leküzdhesd.

MoMi babakocsi

Minden a kényelmes és biztonságos utazáshoz a MoMi-tól

A babafelszerelés nem nélkülözheti a minőségi segédeszközöket, amelyek utazás vagy séta közben is kéznél lesznek. A MoMi sportos babakocsik választéka mozgékony, kompakt és könnyű modellekből áll, amelyek bájos dizájnnal rendelkeznek, és praktikus fogantyúval büszkélkedhetnek az összecsukható babakocsi tolására. A kínálatban megtalálhatók az ergonomikus MoMi hordozók is, amelyeket a gyermek helyes elhelyezésére és a maximális biztonságérzetre terveztek, valamint az európai biztonsági szabványnak megfelelő, ISOFIX-el ellátott modern autósülések.

Könnyítsd meg az otthoni mindennapokat a MoMi termékekkel

A MoMi márka mindent kínál, ami a babaápolás és az otthoni szórakozás terén csak elképzelhető. Az utazó- és klasszikus kiságyak játszóterekké vagy fekvő- és hintaszékké alakítható, okos funkciókat is magában foglaló hinták megfelelő pihenést biztosítanak számodra és babád számára. Ezenkívül a MoMi kiegészítő biztonsági korlátok alvásőrökké válnak. Magától értetődően vannak többcélú étkezőszékek is gyönyörű kivitelben. A játéktakarók a kiegészítőkkel majd gondoskodnak a szórakozásról és a fejlődésről.

MoMi baba pihenőszékek és ülőkék
MoMi futóbiciklik

MoMi futóbiciklik és gyerekrollerek

A kicsik számára a környezetük felfedezése a legélvezetesebb tevékenység, különösen, ha megfelelő járművel rendelkeznek, amellyel fejleszthetik motoros képességeiket és új élményeket szerezhetnek. A MoMi kínálatában klasszikus és sportos, a gyermekkel együtt növő futóbiciklik , illetve egyensúlyozó és 2 az 1-ben roller is megtalálható. A játékos, buborékokat generáló futóbiciklik és a gyorsabb utazást lehetővé tevő, intenzíven világító kerekek nagyszerű ösztönzést nyújtanak a mozgásra. A MoMi védősisakok széles választéka magától értetődően szintén megtalálható.

Paraméterek módosítása
153 termék
MoMi LISS medve - kék - Pihenőszék
MoMi LISS medve - kék
4,8
27 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Pihenőszék -

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10