Oldal frissítése

MOLTEX

Moltex pelenkák banner

Moltex: a funkcionalitás és az egészség az első

A Moltex Pure & Nature egy német márka, amely 1961 óta gyárt környezetbarát pelenkákat, és szinte a végsőkig tökéletesítette a termékeket. Mindenekelőtt természetes anyagokkal szólítják meg a vásárlókat, amelyek környezetbarátok és hipoallergének. A csehországi gyártást (a Belgiumban gyártott bugyipelenkák kivételével) német technológusok felügyelik, az egészséges és környezetbarát minőséget pedig számos tanúsítvány igazolja (Allergy Certified és EU ökocímke). A Moltex elnyerte a "Green Brands" nemzetközi minősítést a pelenkagyártás fenntartható megközelítéséért. A pelenkák mellett nedves törlőkendőket is gyártanak.

Moltex pelenkák

Moltex pelenkák: csak a legjobbat szeretnénk a babának

A Moltex pelenkák az allergiás, érzékeny bőrű, kiütéses, ekcémás vagy pelenkakiütésektől szenvedő babák számára is tökéletesek, mivel nem tartalmaznak olyan nemkívánatos anyagokat, mint a klór, latex, krémek és illatanyagok. A pelenkák belső rétege, amely a baba bőrével érintkezik, természetes forrásból készül, ráadásul a pelenkák pamutot tartalmaznak, ami puhábbá és kényelmesebbé teszi őket. A speciális technológia garantálja a tökéletes nedvszívó képességet.

Paraméterek módosítása
13 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20