Oldal frissítése

Moleskine

Moleskine notesz

Legendás Moleskine termékek nem csak kreatív alkotóknak

A Moleskine története a 19. században kezdődött, amikor egy kis francia családi vállalkozás kézzel készített a mai Moleskine-hoz hasonló jegyzetfüzeteket. Ez egy egyszerű, lekerekített sarkokkal ellátott fekete jegyzetfüzet volt, belső zsebbel és a borítón átívelő gumiszalaggal. A legendás jegyzetfüzetet olyan művészek és gondolkodók is használták, mint Vincent Van Gogh, Pablo Picasso és Ernest Hemingway. Ma a Moleskine prémium kategóriás jegyzetfüzeteket, noteszeket, naplókat, vázlatfüzeteket és stílusos kiegészítőket gyárt és tervez, amelyeket te is használhatsz.

Moleskine jegyzetfüzet

Klasszikus és Smart Moleskine jegyzetfüzetek és jegyzettömbök

A márka egyik zászlóshajója a Moleskine keményfedeles notesz. Lekerekített sarkok, elasztikus szalag és szövetfül jellemzi őket, valamint egy belső zseb. A puha borítójú jegyzetfüzetek ugyanezekkel a jellemzőkkel büszkélkedhetnek. S, L és XL méretben, bélelt, pöttyös, szögletes és egyszínű változatban kaphatók. Különlegességnek számít a Moleskine Smart Writing - egy olyan jegyzetfüzet, amely kézzel és digitális formában is képes tárolni az írást.

Nem csak a kreatív alkotók fogják értékelni a Moleskine naplókat és naptárakat

A Moleskine naplót nem szabad kihagyni, mivel így nem fogsz elfelejteni egyetlen találkozót vagy feladatot sem. A jegyzetfüzetekhez hasonlóan lekerekített sarkokkal, gumiszalaggal, zsebbel és szövetfüllel rendelkezik. Választhatsz a tipikus 12 hónapos vagy a ritkábban használt 18 hónapos Moleskine naptár közül. A spirálnaplók még ennél is tovább mennek - havi matricákat tartalmaznak, így tetszés szerint kezdheted használni őket. A kreatív lelkűek értékelni fogják a funkcionális ikonokkal és smiley-kkal ellátott matricákat.

Moleskine napló
Moleskine munkafüzet

Használj Moleskine munkafüzeteket az iskolában és az irodában

Egy másik Moleskine termék a kartonkötésű Cahier munkafüzetek. Sokoldalúságuknak és variálhatóságuknak köszönhetően nemcsak az iskolában, hanem az irodában vagy a különleges pillanatok megörökítésére is alkalmasak. A méreteket tekintve meglepetést fog okozni az S-től XXL-ig terjedő méretek széles választéka, valamint a számos borítószín közül is lehet választani. Belül irányvonalakat, négyzeteket és pontokat találsz, de vannak egyszerűbb dizájnnal ellátott darabok is.

Paraméterek módosítása
110 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20