Oldal frissítése

Mobvoi TicPods 2 Pro Navy

2,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mobvoi TicPods 2 Pro Navy

TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató

True Wireless TicPods 2 Pro Navy fülhallgató

Élvezd a teljes mozgásszabadságot a TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgatóval. Legfőbb előnyei közé tartozik például az akkumulátor meghosszabbított élettartama a töltő tok segítségével, a kiváló minőségű hangreprodukció, a gyors párosítás illetve a használat érzékelése.

TicHear

TicHear

A TicPods 2 Pro fülhallgató hangparancsokkal is vezérelhető.

aptX Audio

aptX Audio

A TicPods 2 Pro Navy fülhallgató a Qualcomm aptX Audio audiokodeket használja, hogy a lehető legjobb hangot biztosítsa Bluetooth-eszközeidről.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0

A legújabb interfész a vezeték nélküli zeneátvitelhez stabilabb jellel rendelkezik, ugyanakkor alacsonyabb az energiaigénye

23 óra

23 óra

A TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató körülbelül 4 órán át bírja az akkumulátornak köszönhetően. A tokkal történő ismételt feltöltéssel azonban akár csodálatos 23 órás üzemidőt is képes nyújtani.

Gyorstöltés

Gyorstöltés

Szükség esetén gyorsan feltöltheted a TicPods 2 Pro készüléket akár 1 óra hallgatásig, mindössze 5 perc alatt. A tokot a mellékelt USB-C kábellel töltheted fel.

2 mikrofon

2 mikrofon

Két érzékeny mikrofon gondoskodik a környezeti zaj elnyomásáról. Ennek köszönhetően kiválóan hallhatod a hívás során a beszédet, és mindenki tökéletesen hallja majd a tiédet is.

TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató

Kiváló hangteljesítmény

A TicPods 2 Pro fülhallgatónak köszönhetően tökéletes minőségben élvezheted kedvenc zenéid. A legjobb aptX Audio kodek és 13 mm-es hangszórók kombinációjának köszönhetően a hang teljesen valósághű és késedelem nélküli lesz.

TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató

Sportolj esőben is

A TicPods 2 Pro fülhallgató az IPX4 szabványnak megfelelő fokozott vízállósággal rendelkezik. Eső esetén sem kell aggódnod a sportolás miatt.

TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató

A TicPods 2 Pro praktikus érintésvezérléssel rendelkezik

A TicPods 2 Pro többféle vezérlési lehetőséggel rendelkezik. Például hangutasításokkal vagy bólogatással. Ha ebben a módban hívást szeretnél fogadni, egyszerűen bólogass kétszer. A gyakorlatban azonban a legnépszerűbb a közvetlenül a handset-en található érintésvezérlés. A hangerő beállításához például csak csúsztasd felfelé vagy lefelé. Az ujjád tartva elutasíthatod a hívást, vagy előhívhatsz egy okosasszisztenst is. Koppints duplán a TicPods 2 érintőpadjára a zeneszám kihagyásához vagy a hívás fogadásához.

TicPods 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató

TicPods 2 Pro fülhallgató kiváló formatervezéssel

Kivételes szakértői zsűri értékelte a kivételesen magas színvonalú kivitelezést és a tervezés letisztultságát is. A TicPods 2 Pro fülhallgató a rangos RedDot Good Design Award 2019 nyertesei közé tartozik.


Paraméterek

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Támogatott kodekek AAC, aptX

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 99 dB/mW
Hangszóró mérete 13 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 20 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 4 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 16 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Tokban

Tömeg

Tömeg 5 g
Kód:  TicPod2p
Termékszám:  TWP2PN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10