Oldal frissítése

MILLEFIORI MILANO

MILLEFIORI MILANO

MILLEFIORI MILANO: Egy csipetnyi olasz illat és elegancia

A világhírű olasz MILLEFIORI MILANO, amelynek neve 1000 virágot jelent, kifinomult beltéri illatok változatos választékát kínálja. Minőségi illatesszenciákat használ, amely garantálja a legmagasabb minőséget, emellett nagy hangsúlyt fektet a designra is, ami a MILLEFIORI termékeket kivételes tárgyakká teszi. Burkold be otthonod, irodád vagy autód kedvenc illatoddal. Az illatpálcák, gyertyák, aromadiffúzorok vagy autós illatosítók segítenek az alkalomnak megfelelő, páratlan hangulatot teremteni. A MILLEFIORI illatosítja a ruháid is, mivel mosószereket, textilpuhítókat és frissítő sprayeket is kínál a textíliákhoz.

Illatpálcikák és gyertyák MILLEFIORI MILANO

A MILLEFIORI MILANO illatpálcák és gyertyák illatosítják az otthonod

A MILLEFIORI MILANO illatpálcái egy illatfolyadék segítségével működnek, amely egy elegáns üvegbe van öltöztetve. Az illat intenzitása szabályozható az üvegbe helyezett szálak számával és hosszával. Az illatpálcák utántöltőit különböző méretű csomagokban vásárolhatod meg, amelyek a kisebb és nagyobb helyiségek illatosításához alkalmasak. A MILLEFIORI MILANO illatgyertyák rendkívüli illatokkal kényeztetik érzékeid. Prémium minőségű üvegbe öntötték őket, és akár 60 órán át kitartanak. Élvezd a pihenést a láng pislákoló fénye mellett.

MILLEFORI MILANO aroma diffúzorok - modern beltéri illatok

A MILLEFIORI MILANO ultrahangos aromadiffúzorokat vízzel kevert illatolajokkal használják. A gyors párolgásnak köszönhetően illatos gőzt hoznak létre, amely egy pillanat alatt kibontakozik a szobában, és kellemesen nedvesíti a levegőt. A MILLEFIORI MILANO diffúzorok érdekes és funkcionális kiegészítők, csendesek és világítással is rendelkeznek. A színeket váltakozó módba is be tudod állítani, vagy kiválaszthatod a kedvencedet is. Különböző minták állnak a rendelkezésedre, hogy a diffúzorok illeszkedjenek az otthonod belső teréhez.

Aroma difuzéry MILLEFIORI (diffúz)
MILLEFIORI autóillatosítók

A MILLEFIORI MILANO autóillatosító feldob minden autót

A MILLEFIORI MILANO autóillatosítók olasz eleganciát és frissességet varázsolnak a járműved belsejébe. A GO és ICON termékcsaládokban elérhető illatosítókat elegendő a szellőzőbe helyezened, és máris exkluzív illatokkal kápráztatnak el. Mindkét sorozat termékeiben könnyen cserélhetőek a töltetek, így nem kell minden alkalommal új illatosítót vásárolnod. Az ICON sorozat ráadásul állítható intenzitással is rendelkezik, emellett szélesebb dizájnválasztékot kínál, ezáltal kiválaszthatod az autódhoz legjobban passzoló illatosítót.

Paraméterek módosítása
223 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20