Oldal frissítése

Microsoft OneDrive

A Microsoft OneDrive egy felhőalapú tárhely, amellyel bárhol hozzáférhetsz fontos fájljaidhoz, ehhez mindössze internetkapcsolatra lesz szükséged. Személyes használatra és csoportos együttműködésre egyaránt használhatod, ráadásul a mentett fájlokat szabadon megoszthatod bárkivel. Tudj meg többet arról, hogy mit kínál a OneDrive, és hogyan könnyítheti meg az életed.

Folytatás
Paraméterek módosítása
24 termék
Microsoft 365 Business Standard EN (BOX) - Irodai szoftver
Microsoft 365 Business Standard EN (BOX)
4,6 217×
62 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Irodai szoftver

Microsoft OneDrive

A Microsoft OneDrive kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15