Oldal frissítése

Microsoft Office 365 egyszemélyes előfizetés (elektronikus licensz)

4,7 655 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 egyszemélyes előfizetés (elektronikus licensz)

Microsoft Office 365 Home Premium

Mit tartalmaz a doboz?

  • 1 éves előfizetés 1 PC/Mac számítógépre, tabletre (iPad, Android és Windows) és telefonra
  • Teljesértékű, Office 2016 asztali alkalmazások – Word, Excel, PowerPoint, Outlook és egyéb
  • Havi 60 Skype perc és 1 TB felhőtárhely felhasználónként, akár 5 felhasználónak
  • Mindig a legfrissebb verziót kapod

Megújult Office 2019 alkalmazások

Az Office 365 a legújabb és legjobb verziójú Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Onenote és egyéb kliensekkel érkezik, melyek kedvenc eszközeidre letölthetők. internet kapcsolat nélkül is folytathatod munkádat. Kedvenc eszközeid most még hatékonyabbak és az együttműködésre fókuszálnak.

Microsoft Office 365 Home Premium


Microsoft Office 365 Home Premium

Számos eszközre telepíthető

Légy része a teljes Office élménynek 1 PC/Mac számítógépen, 1 tableten (Windows, iPad és Android) és 1 telefonon – így bárhol és bármikor dolgozhatsz, amikor szeretnél.


Az Office 365 csapatmunkához készült

Az 1 TB felhő alapú tárhelynek köszönhetően rengeteg tárhely áll rendelkezésedre dokumentumaid mentéséhez, melyet aztán bármikor megoszthatsz kollégáiddal – szerkeszd és kommentáld a dokumentumaidat közösen, valós időben, akár egy szobában ülsz munkatársaddal, akár a világ másik oldalán.

Microsoft Office 365 Home Premium


Microsoft Office 365 Home Premium

Mindig a legfrissebb verziót kapod

Az Office 365 előfizetéssel extra költségek nélkül férhetsz hozzá a legújabb szoftververziókhoz és frissítésekhez. A frissítések gyakoriságáról, menetéről és idejéről te döntesz.


Lépj kapcsolatba a Skype segítségével

Az Office 365 előfizetéssel rendelkezők havonta 60 Skype percet kapnak ajándékba. A barátokkal, családdal és kollégákkal való kapcsolattartás sosem volt ilyen egyszerű!

Microsoft Office 365 Home Premium


Microsoft Office 365

Word

Látványos, szofisztikált dokumentumokat készíthetsz és oszthatsz meg másokkal. A megosztás és a csapatmunka immár rendkívül egyszerű. Az új Word segítségével a dokumentumokat másokkal közösen, egyszerre is szerkesztheted – akár ugyanabban a szobában vagytok akár a világ két túlsó végén. Az integrált felhőtárhelynek köszönhetően pedig a megosztás is gyerekjáték.

Microsoft Office 365

Excel

Adataidat intuitív új módszerekkel elemezheted és mutathatod be. Az új Excel segítségével a nyers számokat hasznos információkká alakíthatod. A kimutatás-szeletelők megkönnyítik a nagy adattömegekben rejlő mintázatok felismerését, az "Ajánlott diagramok" funkció pedig az adatok szemléltetéséhez legjobb diagramokat ajánlja fel. Az egy kattintással elérhető előrejelzési funkció automatikusan megvizsgálja a munkalapokon szereplő adatok trendjeit, majd formázott diagramokká és táblázatokká alakítja őket.

Microsoft Office 365

PowerPoint

Ötleteidből hatékonyan, csapatmunkában készíthetsz előadásokat. Prezentációidat a csapat többi tagjával együtt, velük egyszerre is elkészítheted. Megjegyzéseket fűzhetsz a megfelelő szövegrészekhez és képekhez, az ütközések feloldására szolgáló nézetben pedig összehasonlíthatod a prezentáció különböző verzióit.

Microsoft Office 365

OneNote

Gondolataidat összegyűjtve tárolhatod saját digitális jegyzetfüzetedben. Ötleteidet rendszerezheted és másokkal is megoszthatod, hiszen bármilyen eszközről elérhetőek. Hatékony keresőmotor segítségével könnyedén megtalálsz bármit, a kereső nyomon követi a megcímkézett elemeket egyebeket.

Microsoft Office 365

Outlook

Levelező-, naptár-, kapcsolat- és feladatkezelő alkalmazás: eredményesebben dolgozhatsz a kommunikációt, naptárt és a szükséges információk megtalálását segítő eszközökkel. A névjegyekben egye helyen tárolhatod az ismerősök és a partnerek legfontosabb adatait: telefonszámokat, e-mail és postai címeket, vállalati információkat és akár a közösségi hálózatok híreit is. Közvetlenül a névjegyről értekezletet tervezhetsz, csevegést vagy hívást indíthatsz, minden kommunikációs csatorna rendelkezésedre áll.

Microsoft Office 365

Publisher

A Publisherrel könnyedén használhatod fel képeidet. A Publisher segítségével kereshetsz a Facebook, a Flickr és egyéb szolgáltatóknál tárolt online albumaidban. A képeket közvetlenül átemelheted a szerkesztett dokumentumodba, nem kell előtte asztali számítógépre, laptopra vagy táblagépre mentened azokat. (Internetkapcsolat szükséges hozzá.)

Microsoft Office 365

Access

Egyszerűen és gyorsan létrehozhatsz saját adatbázist, melyet bárhonnan elérhetsz online. Soha többé nem kell attól tartanod, hogy a felhasználók „elvesznek az adatok tengerében”: az alkalmazások automatikusan vonzó, egyszerűen használható felhasználói felületet és következetes felhasználói élményt biztosítanak.


Paraméterek

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Windows 8, Windows 7

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa MS Office 365

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
Mobilkészülékek száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje 12 hónap
Licenc átvitele Nem

Kompatibilitás

Készülék típusa Mobilkészülék, PC
Operációs rendszer Windows, macOS, Android, iOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Licenc

Licenc típusa Licenc
Előfizetés módja Előfizetés
Licenc átvitele Igen
Eszközök száma 1 eszköz
Felhasználók száma 1 felhasználó
Előfizetés érvényessége 12 hónap
Office verzió Personal

Kompatibilitás

Nyelvi változat HU
Kód:  WZ096k0S_HUfull
Termékszám:  QQ2-00012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20