Oldal frissítése

Microsoft Office 365 Otthoni verzió (elektronikus licenc)

4,7 659 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 Otthoni verzió (elektronikus licenc)


A legjobb irodai verziók, amelyekkel minden háztartás készülékét és tagjait lefedheti, mindegyik 5 felhasználó kap:

  • Egyszerűen telepíthető az Office 2016 alkalmazások, például a Szó, az Excel, a PowerPoint, az kilátás, a Egy megjegyzés, a Kiadó, az Hozzáférés 1 számítógépen vagy a Mac rendszeren, az 1 táblagépen és az 1 operációs rendszerrel rendelkező telefonon (Windows, iOS, Android). A telepítés maximum 15 különböző eszközzel lehetséges.
  • 1 TB kapacitás a OneDrive OnLine tárolóban , ahonnan a fájlok rendelkezésre állnak és szinkronizálhatók minden eszközön.
  • Havonta 60 perc, hogy hívásokat kezdeményezzen a vezetékes vagy mobil számokra a Skype-on keresztül.
  • Legújabb verziók és kizárólagos alkalmazási funkciók csak az Office 365 előfizetéssel.

Ideális irodai csomag

Az Office 2016 használatával kezelheti az összes napi irodai munkát, beleértve a kommunikációt az irodákkal . PDF fájlt is megnyithat, szerkesztheti a tartalmat, vagy minimális erőfeszítéssel igazíthatja a képeket és a diagramokat. Az integrált fordítót, szótárt és helyesírás-ellenőrzőt is használhatja a mondat összetételének ellenőrzéséhez.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Egyszerű együttműködés

Ne korlátozza a régi szabályok, és csendben szerkesztse a dokumentumokat több emberben egyszerre . Csak helyezzen egy adott dokumentumot a OneDrive felhő tárolóhelyén.


OneDrive tároló

A OneDrive Cloud Storage alapvetően összesen 1 TB adatterületet kínál.Könnyedén megoszthatod vagy hozzáférhetsz fájlokat bárhonnan . Csendben az okos telefonodtól. Soha nem fogod elveszíteni az adatait, mindig megtalálod a OneDrive-on.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Mindig naprakész

Egy aktív Office 365 otthon előfizetés, akkor már nem kell aggódnia, korszerűsítése Office, mert akkor mindig a legújabb Office alkalmazások, funkciók és szolgáltatások.

A licensz megvásárlása után megszerezni kívánt elektronikus kulcs nemcsak új előfizetés vásárlására, hanem a meglévő licenc meghosszabbítására is használható . További információ az előfizetések aktiválásáról és kiterjesztéséről a cikkünApproxen található .

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Szó

A Szó kétségtelenül a legszélesebb körben használt szövegszerkesztő alkalmazás. Nemcsak könnyedén készíthet szövegeket, de könnyedén megoszthatja őket barátaival vagy üzleti partnereivel. Napi használatra több, mint 40 teljes szakmai sablon kategóriába is tartoznak. Természetesen tökéletesen együttműködnek más Office alkalmazások objektumai között.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Excel

Az Excel programban lehetőség van számszerű és szöveges adatok rendezésére az egyszerűsített táblázatban vagy táblázatban. Amikor összefüggésben látod őket, jobb lesz, ha döntesz. A sorok és oszlopok segítségével adatokat, sort, szűrőt, táblákat vagy diagramokat hozhat létre érdekes és vonzó megjelenéssel.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

PowerPoint

A Microsoft PowerPoint segítségével nagyszerű könnyedséggel hozhat létre lenyűgöző prezentációkat izgalmas hatásokkal. Használja az OneDrive felhő tárolását, hogy egy nagyobb bemutatkozásban egy nagyobb csoportban együttműködhessen. Amikor bemutatkozik, mindig megvan a szükséges jegyzetek a virtuális képernyőn.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Egy megjegyzés

Lejegyezhetsz jegyzeteket, írhatsz kézzel, beírhatod a billentyűzetet, vagy hozzáadhatsz kattintással vagy húzással. A Notes mentése, keresése és szinkronizálása a Egy megjegyzés eszközön más eszközökön.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

kilátás

A jól ismert kilátás környezet professzionális megoldást kínál az üzleti napirend számára. Nemcsak az e-maileket, hanem a megosztott naptárakat, feladatokat és kapcsolatokat is megoszthatja.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Kiadó

Nyomtasson és ossza meg a professzionális megjelenésű kiadványokat. A kiadó intuitív módon üzleti kártyákat, brosúrákat és weboldalakat végez. Csak PC-hez tervezve.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Hozzáférés

Építsen saját adatbázist, és teljes mértéApproxen kihasználja adatait. Csak PC-hez tervezve.

Paraméterek

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Mac OS

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa MS Office 365

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 6
PC-k/MAC-ek száma 6
Előfizetés ideje 12 hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa Mobilkészülék, PC
Operációs rendszer Windows, macOS, Android, iOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Licenc

Licenc típusa Elektronikus licenc
Előfizetés módja Előfizetés
Licenc átvitele Igen
Eszközök száma 6 készülék
Felhasználók száma 6 felhasználó
Előfizetés érvényessége 1 év
Office verzió Háztartások számára

Kompatibilitás

Nyelvi változat CZ
Kód:  WZ096k1_s
Termékszám:  6GQ-00092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20