Oldal frissítése

Microsoft Office 365 otthoni előfizetés HU (elektronikus licenc)

4,7 654 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 otthoni előfizetés HU (elektronikus licenc)


A legjobb Office verzió egy háztartás összes eszközére, minden családtag számára, 6 felhasználónak:


  • Az Office 2019 egyszerűen telepíthető, jól ismert alkalmazásai, úgy mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access 6 személyi számítógépre vagy Macre. A licenc további 6 táblagépre is érvényes.
  • 1 TB OneDrive-felhőtárhely, ahol a fájlok elérhetők, és minden eszközön szinkronizálva vannak
  • Havi 60 perces keret, amelyen belül vezetékes és mobiltelefonos hívásokat kezdeményezhetsz Skype-on keresztül.
  • A legfrissebb verziók és exkluzív alkalmazásfunkciók csak az Office 365 előfizetéssel.

Irodák számára ideális programcsomag

Az Office 2019 szoftverrel egyszerűen kezelheted a napirendedet, beleértve az irodákkal történő kommunikációt is. Segítségével PDF fájlokat nyithatsz meg, és szerkesztheted azok tartalmát, illetve minimális erőfeszítéssel igazgathatod a képeket és a diagramokat. A mondatok összetételének ellenőrzésére integrált fordító, szótár és helyesírás-ellenőrző áll rendelkezésre.




Egyszerű együttműködés

Törj ki a korábbi szabályok korlátaiból: mostantól egy dokumentumot többen is szerkeszthetnek egy időben. Ehhez csak helyezd el az egyes dokumentumokat a OneDrive felhőszolgáltatásban.


OneDrive tárhely

A OneDrive felhőszolgáltatás összesen 1 TB tárhelyet biztosít számodra. A fájljaidat megoszthatod másokkal, továbbá könnyedén elérheted azokat bárhonnan, akár az okostelefonodról is. Az adataid soha nem fognak elveszni: a OneDrive-on mindig megtalálod őket.




Mindig naprakész

Az aktív Office 365 otthoni előfizetéssel már nem kell aggódnod az Office frissítése miatt, hiszen a legújabb Office-alkalmazások, funkciók és szolgáltatások mindig a rendelkezésedre fognak állni.



Word

A Word kétségtelenül a legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. Segítségével nemcsak könnyedén hozhatsz létre szövegeket, hanem egyszerűen megoszthatod őket a barátaiddal vagy üzleti partnereiddel. A mindennapi használathoz a professzionális sablonok több mint 40 teljes kategóriája áll rendelkezésre. Természetesen a Word tökéletesen működik az Office többi alkalmazásával.


Excel

Az Excel alkalmazásban numerikus és szöveges adatokat rendezhetsz el egyszerűsített táblázat vagy diagram formájában. Ha összefüggésben látod őket, meglátod, a döntés is könnyebb lesz. A sorok és oszlopok adatait hozzáadhatod, rendezheted, szűrheted, valamint táblázatokat vagy diagramokat hozhatsz létre érdekes és vonzó megjelenéssel.


PowerPoint

A Microsoft PowerPoint használatával a lehető legkönnyebben hozhatsz létre izgalmas effekteket. Használd a OneDrive felhő alapú tárhelyet, hogy nagyobb csapatként dolgozhassatok a prezentáción. A bemutatás során a virtuális képernyőnek köszönhetően a szükséges információk mindig kéznél lesznek.


OneNote

A OneNote-ban a jegyzeteket berajzolhatod, beírhatod szabad kézzel, használhatod a billentyűzetet, vagy kattintással be is húzhatod. A jegyzetek lementésre és szinkronizálásra kerülnek, így más, OneNote-tal rendelkező eszközről is elérheted azokat.


Outlook

A jól ismert Outlook környezet professzionális megoldást kínál az üzleti teendőidhez. Az e-mailek mellett a naptáradat, a feladataidat és a kapcsolataidat is megoszthatod másokkal.


Publisher

Nyomtasd ki és oszd meg profi megjelenésű publikációdat másokkal. A Publisher előre megtervezett sablonjainak széles választékával mindent létrehozhatsz, az üdvözlőkártyáktól és címkéktől kezdve a profi hírleveleken át a marketinganyagokig. Csak PC-n érhető el.


Access

Hozd létre a saját adatbázisodat, és használd ki a lehetőségeket! Csak PC-n érhető el.


Paraméterek

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Mac OS

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa MS Office 365

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 6
PC-k/MAC-ek száma 6
Előfizetés ideje 12 hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa Mobilkészülék, PC
Operációs rendszer Windows, macOS, Android, iOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Licenc

Licenc típusa Licenc
Előfizetés módja Előfizetés
Licenc átvitele Igen
Eszközök száma 6 készülék
Felhasználók száma 6 felhasználó
Előfizetés érvényessége 1 év
Office verzió Háztartások számára

Kompatibilitás

Nyelvi változat HU
Operációs rendszer Android, iOS, Mac OS, Windows 10
Kód:  WZ096k1HU
Termékszám:  6GQ-00092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20