Oldal frissítése

Microsoft Office 365 egyszemélyes 1TB tárhellyel (elektronikus licenc)

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 egyszemélyes 1TB tárhellyel (elektronikus licenc)

A Microsoft Office 365 irodai alkalmazás egyszemélyes programcsomagjával időt takaríthatsz meg és egyszerűbben kezelheted dokumentumaidat. A kivételesen letisztult interfésznek köszönhetően a vezérlés a lehető legintuitívabb, s további előnye, hogy az érintés és a ceruza vezérléséhez optimalizálható.

Az Office 365 egyszemélyes verzió programcsomag tartalma:

  • Az Office 2019 egyszerűen telepíthető, jól ismert alkalmazásai, úgy mint Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access 1 személyi számítógépre vagy Mac-re, 1 tabletre és 1 telefonra, az általad preferált operációs rendszerrel (iOS, Android).
  • 1 TB OneDrive-felhőtárhely, ahol a fájlok elérhetőek és minden eszközön szinkronizálva vannak
  • Havi 60 perces keret, amelyen belül vezetékes és mobiltelefonos hívásaidat Skype-on keresztül kezdeményezhetsz.
  • A legfrissebb verziók és exkluzív alkalmazásfunkciók csak az Office 365 előfizetéssel.
  • Kizárólag nem kereskedelmi célú felhasználásra, új, vagy már meglévő egyéves Office 365 előfizetésed megújítása.


      OneDrive felhőtárhely

      Tárold és oszd meg fényképeidet, videóit és fájljaidat bárhonnan. Ehhez az előfizetéshez kapsz egy 1TB OneDrive felhőtárolót az összes eszközödhöz, ami sok előnnyel jár.

      Az 1024 GB-os helyen a OneDrive felhőtárolóban sok dokumentumot, fotót, zenét vagy videót tárolhatsz. A fájlokat egyszerűen megoszthatod szeretteiddel, és bárhonnan hozzájuk férhetsz. Egyszerűen töltsd le a OneDrive alkalmazást eszközödre bármilyen platformon, és telefonon, táblagépen vagy számítógépen is eléred majd fájljaidat.

      Nincsenek merevlemezek, vagy bonyolult fájlmozgatás fényképek, videók és dokumentumok megosztása esetén. Az automatikus mentés miatt soha nem fogod elveszíteni a fájlokat az eszközökön, hiszen mindig megtalálod azokat a OneDrive-on, így soha nem fogy el a lemezterület.

      OneDrive előfizetéssel

      • 1 024 GB (1 TB) felhőtárhely egy felhasználó számára.
      • Az Office 2019 egyszerűen telepíthető, jól ismert alkalmazásai, úgy mint Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access 1 személyi számítógépre vagy Mac-re, 1 tabletre és 1 telefonra, az általad preferált operációs rendszerrel (iOS, Android)
      • Havi 60 perces keret, amelyen belül vezetékes és mobiltelefonos hívásaidat Skype-on keresztül kezdeményezhetsz.

      Ideális irodai csomag

      Az Office 2019 szoftverrel egyszerűen kezelheted a napirendedet, beleértve az irodákkal történő kommunikációt is. Segítségével PDF fájlokat nyithatsz meg és szerkesztheted azok tartalmát, illetve minimális erőfeszítéssel igazgathatod a képeket és a diagramokat. A mondatok összetételének ellenőrzésére integrált fordító, szótár és helyesírás-ellenőrző áll rendelkezésre.


      Egyszerű együttműködés

      Törj ki a korábbi szabályok korlátaiból: mostantól egy dokumentumot többen is szerkeszthetnek egy időben. Ehhez csak helyezd el az egyes dokumentumokat a OneDrive felhőszolgáltatásban.



      OneDrive tárhely

      A OneDrive felhőszolgáltatás összesen 1 TB tárhelyet biztosít számodra. A fájljaidat megoszthatod másokkal, továbbá könnyedén elérheted azokat bárhonnan, akár az okostelefonodról is. Az adataid soha nem fognak elveszni: a OneDrive-on mindig megtalálod őket.


      Mindig naprakész

      Az aktív Office 365 otthoni előfizetéssel már nem kell aggódnod az Office frissítése miatt, hiszen a legújabb Office-alkalmazások, funkciók és szolgáltatások mindig a rendelkezésedre fognak állni.

      A licence megvásárlása után beszerzett elektronikus kulcs nemcsak új előfizetés vásárlására , hanem egy meglévő megújítására is felhasználható. Az előfizetés aktiválásáról és megújításáról bővebben a cikkben olvashat .

      Microsoft Office 365

      Word 

      A Word kétségtelenül a legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. Segítségével nem csak könnyedén hozhatsz létre szövegeket, hanem egyszerűen megoszthatod őket a barátaiddal vagy üzleti partnereiddel. A mindennapi használathoz a professzionális sablonok több, mint 40 teljes kategóriája áll rendelkezésre. Természetesen a Word tökéletesen működik együtt az Office többi alkalmazásával.

      Microsoft Office 365

      Excel

      Az Excel alkalmazásban numerikus és szöveges adatokat rendezhetsz el egyszerűsített táblázat vagy diagram formájában. Ha egy összefüggésben látod őket, meglátod, a döntés is könnyebb lesz. A sorok és oszlopok adatait hozzáadhatod, rendezheted, szűrheted, valamint táblázatokat vagy diagramokat hozhatsz létre érdekes és vonzó megjelenéssel.

      Microsoft Office 365

      PowerPoint

      A Microsoft PowerPoint használatával a lehető legkönnyebben hozhatsz létre izgalmas effektusokat. Használd a OneDrive felhő alapú tárhelyet, hogy nagyobb csapatként dolgozhassatok a prezentáción. A bemutatás során a virtuális képernyőnek köszönhetően a szükséges információk mindig kéznél lesznek.

      Microsoft Office 365

      OneNote

      OneNote-ban a jegyzeteket berajzolhatod, beírhatod szabadkézzel, használhatod a billentyűzetet, vagy kattintással be is húzhatod. A jegyzetek lementésre és szinkronizálásra kerülnek, így más, OneNote-tal rendelkező eszközről is elérheted azokat.

      Microsoft Office 365

      Outlook 

      A jól ismert Outlook környezet professzionális megoldást kínál az üzleti teendőidhez. Az emailek mellett a naptáradat, a feladataidat és a kapcsolataidat is megoszthatod másokkal.

      Microsoft Office 365

      Publisher 

      Nyomtasd ki és oszd meg profi megjelenésű publikációdat másokkal. A Publisher előre megtervezett sablonjainak széles választékával mindent létrehozhatsz, az üdvözlőkártyáktól és címkéktől kezdve a profi hírleveleken át a marketinganyagokig. Csak PC-n érhető el.

      Microsoft Office 365

      Access

      Hozd létre a saját adatbázisodat és használd ki a lehetőségeket! Csak PC-n érhető el.


      Paraméterek

      Operációs rendszer

      Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Mac OS

      Beépített alkalmazásokkal

      Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, Skype

      Alapvető paraméterek

      Rendeltetés Háztartás
      SW típusa Irodai alkalmazás
      SW típusa MS Office 365
      Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

      Licenc típusa

      Licenc típusa Elektronikus licenc

      Licenc

      Előfizetés módja Előfizetés
      Berendezések száma 1
      PC-k/MAC-ek száma 1
      Előfizetés ideje 12 hónap
      Licenc átvitele Igen
      Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

      Kompatibilitás

      Készülék típusa Mobilkészülék, PC
      Operációs rendszer Windows, macOS, Android, iOS
      Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

      Szoftvertípus

      Szoftvertípus MS Office

      Licenc

      Licenc típusa Elektronikus licenc
      Előfizetés módja Előfizetés
      Licenc átvitele Igen
      Eszközök száma 1 PC/MAC
      Felhasználók száma 1 felhasználó
      Előfizetés érvényessége 12 hónap
      Office verzió Egyének számára

      Kompatibilitás

      Nyelvi változat CZ
      Operációs rendszer Windows 10
      Kód:  WZ096k0S_01
      Termékszám:  QQ2-00012
      Linkek: Gyártó honlapja:

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB15