Oldal frissítése

Microsoft Office 365 Vállalati prémium verzió (elektronikus licenc)

4,7 653 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Office 365 Vállalati prémium verzió (elektronikus licenc)

Milyen alkalmazásokat tartalmaz a Microsoft Office 365 Business Premium?





A licenc a Microsoft Office 365 Business Premium-hoz legfőbb jellemzői?

  • 12 hónapos, egyszemélyes előfizetés, maximum 300 felhasználóval rendelkező szervezeteknek, felhasználónként külön megvásárolandó licencekkel
  • 1 TB OneDrive Vállalati verziós felhőbeli tárhely zsarolóvírus-észlelési és fájlhelyreállítási funkcióval
  • Egy licenc felhasználónként 5 Mac vagy PC számítógépen, 5 iPhone-on és 5 iPaden teszi lehetővé a teljesen telepített Office-alkalmazások használatát
  • A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook prémium verziója, az Access (csak PC-n érhető el), és a Publisher (csak PC-n érhető el)
  • Vállalati alkalmazások: Outlook Customer Manager,
  • Vállalati szolgáltatások: Exchange Online 50 GB-os postaládával és egyéni tartományi címmel, Skype Vállalati verzió, Microsoft Teams, SharePoint Online 
  • Prémium támogatás a Microsoft szakértőitől telefonon vagy csevegésben
  • Csak FPP termékek: a licenckulcskód a Microsoft Office 365 verzióhoz (a gyártó nem készít CD- vagy DVD-lemezt, illetve pendrive-ot a termékhez) a termék telepítésének részletes útmutatásával kerül kiszállításra.

Milyen alkalmazásokat tartalmaz a Microsoft Office 365 Business Premium?

Az Office csomag nélkülözhetetlen Cloud szolgáltatásai segítségével növelheted az üzleti termelékenységet. Az Office 365 Business Premium csomag megkönnyíti a munkát, és lehetővé teszi a csoportok számára, hogy valós időben működjenek együtt. Ugyancsak ide tartoznak a vállalkozások számára nyújtott alkalmazások és szolgáltatások. 

Microsoft Office 365 Business Premium

Exchange

A vállalati e-mailek egyszerű használata egy élő és jól ismert Outlook felületen keresztül, amelyet az asztalról vagy a böngészőből is elérhetsz. Emellett szinkronizált naptárat, névjegyeket és jegyzeteket is kapsz minden eszközről. 

Microsoft Office 365 Business Premium

Teams

A projektek kezelése és felügyelete az online megbeszélések és a csevegés támogatásának köszönhetően nagyon egyszerű. Bizonyos fájlmegosztások lehetővé teszik a csapattagok számára, hogy hozzáférhessenek a legfrissebb információkhoz, ezáltal biztosítva az eredeti tartalom közös létrehozását vagy a meglévő projektadatok módosítását.

Microsoft Office 365 Business Premium

SharePoint

Hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a feladatok vállalkozáson belül történő megosztását és kezelését, az alkalmazások csapat alapú használatát, továbbá olyan értékes információkat megszerzését, amelyek lehetővé teszik a szervezet zökkenőmentes együttműködését.


Microsoft Office 365 Business Premium

Skype a vállalaton belül

Egyszerű és könnyen használható felület a csapattagok számára, amely javítja a kommunikációt és az együttműködést az online találkozókon keresztül más cégekkel, bárhol és bármikor.

Vypnuto


Microsoft Office 365 Business Premium

Outlook Costumer Manager

Ne pazarold az idődet az adatok kezelésével, inkább tölts több időt az ügyfélkapcsolatok kiépítésével. Ez az intelligensen kialakított megoldás segítséget nyújt a hatékony üzleti információkezeléshez.


Vypnuto


Microsoft Office 365 Business Premium

Bookings

Ha növelni szeretnéd az ügyfelek hűségét, lehetőséged van a találkozók tervezésének és szervezésének leegyszerűsítésére, miközben az alkalmazás rugalmasságot és ellenőrzést nyújt az ügyfelek által igényelt pontos időpontok és szolgáltatások lefoglalása felett. Ezen kívül áttekintést kaphatsz az e-mail visszaigazolásokról, a naptárhívásokról és a barátságos emlékeztetőkről.


Excel az Office 2019 csomagban

Az Office 2019 csomagban található Excel alkalmazás új diagramjaival és grafikonjaival látványos módon mutathatod be az adatokat, a közöttük lévő összefüggések megértését pedig formázással, értékgörbékkel és táblázatokkal segítheted elő. Egyetlen kattintással készíthetsz előrejelzést, hogy megjósold a trendeket. Ha munkafüzetedet másokkal is megosztod, a valós idejű együttműködésnek köszönhetően mindig a legújabb verzión dolgozhattok, így gyorsabban haladhattok a munkával. 

Microsoft Office 2019


Microsoft Office 2019

Outlook az Office 2019 csomagban

Az Outlook 2019 applikáció új, vonzó és intelligens funkciókat kínál, amelyek segítségével jobb eredményeket érhetsz el. Például kiemelheted a legfontosabb kapcsolataidat, ha hozzáadod a nevükhöz a @ szimbólumot az e-mailjeidben vagy naptárbejegyzéseidben, könnyedén ellenőrizheted az utazási foglalásokat és a csomagszállítást, tovább rangsorolhatod a legfontosabb üzeneteidet a bejövő postafiók elsőbbségével.


Zoom a PowerPoint 2019-ben

A Zoom funkció keretein belül az interaktív képeket alkalmazó lineáris vetítésekkel teljesen új szintre emelheted a prezentációidat. A Zoom funkció nagyobb rugalmasságot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a prezentációs mód elhagyása nélkül folytathatod az olvasást. Így a hallgatóság jobban tud fókuszálni, a nagyító és kicsinyítő hatás pedig felkelti a figyelmüket.

Microsoft Office 2019


Paraméterek

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, SharePoint Workspace

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa MS Office 365

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje 12 hónap

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Licenc

Licenc típusa Elektronikus licenc
Előfizetés módja Előfizetés
Licenc átvitele Igen
Eszközök száma 5 eszköz
Felhasználók száma 1 felhasználó
Előfizetés érvényessége 12 hónap
Office verzió Business Premium (Elektronikus licenc)

Kompatibilitás

Nyelvi változat HU
Kód:  SWLM0005HU
Termékszám:  KLQ-00211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15