Oldal frissítése

Meross

Meross – okosotthon

MEROSS: Biztonságos és okos otthon

A MEROSS egy gyorsan növekvő vállalat, amelynek globális víziója az intelligens otthonok számára történő innovatív termékek kifejlesztése. Ezek a teljes felhasználói rugalmasságukról ismertek, segítségükkel bárhonnan ellenőrizhetd otthonod működését. Az okos konnektorokkal például kényelmesen ki- vagy bekapcsolhatod a készülékeket távolról, az okos termosztátok pedig gondoskodnak a helyiségek hőmérsékletének egyszerű beállításáról. Minden termék kompatibilis a hangalapú asszisztensekkel, valamint az IFTTT alkalmazással, amely összekapcsolja az eszközöket, hogy az igényeidhez igazított forgatókönyveket hozzhass létre.

Meross okos aljzat

A Meross konnektorokban megbízhatsz, amikor elmész otthonról

A Meross intelligens aljzatokkal minden készüléked távolról vezérelheted a mobiltelefonodon lévő alkalmazással. Így például valós időben láthatod a felhasznált energia mennyiségét, és visszamenőleg is megtekintheted az elemzést. Az aljzatok modern MT7688 chipkészlettel vannak felszerelve, amely jobb minőségű kapcsolatot és sokkal nagyobb WiFi hálózati hatótávolságot garantál, mint a hagyományos okos aljzatok.

A Meross izzók és lámpatestek minden helyzethez alkalmazkodnak

Felejtsd el a kapcsolókat - a Meross intelligens izzókat és lámpatesteket egy mobilalkalmazással vezérelheted. Könnyedén beállíthatod a fényerősséget, a fényhőmérsékletet és a fény színeit, szükség szerint. Fontos jellemzőjük a magas fokú energiamegtakarítás, ami a hagyományos izzókhoz képest lehet akár 78%-os is. Az izzókat a Mediatek IoT chipset működteti, ami jelentősen nagyobb WiFi hálózati hatótávolságot biztosít. A Google Assistant, az Amazon Alexa és az IFTT hangalapú asszisztensek támogatása magától értetődő.

Meross okos izzó
Meross okos termosztát

Az intelligens Meross termosztátok segítenek spórolni

A Meross intelligens termosztátok használatával növelheted a fűtés hatékonyságát, és csökkentheted háztartásod üzemeltetési költségeit. A termosztátok nemcsak a mobilalkalmazáson vagy hangalapú asszisztenseken keresztül történő távvezérlést teszik lehetővé, hanem a fűtés hatékony ütemezésére is képesek. Az intelligens termosztátfejek képesek érzékelni egy nyitott ablakot, és azonnal szüneteltetni a fűtést a felesleges pazarlás elkerülése érdekében.

Paraméterek módosítása
52 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05