Oldal frissítése

Merkur

Merkur építőkészletek

Merkur - építőkészletek minden generációknak

A legendás Merkur építőkészlet több mint egy évszázada a kreatív lelkek gyermekkori társa. Az egyedülálló, gyermekeknek szóló fém építőelemek kortalan klasszikusnak számítanak, és több generációnak szereztek szórakozással teli napokat. A Merkur olyan készletek széles választékát kínálja, amelyeket még a kisebb gyerekek is imádni fognak. Az utasításokat követve a gyerekek könnyedén felépíthetnek egy nagyszerű modellt az egyes fém alkatrészekből, csavarokból és anyákból. És mivel a Merkur készletek lépést tartanak a korral, a kínálatban ma már olyan modern technológiákkal, mint az elektronika, a robotika és a mechatronika elemeivel gazdagított modellek is szerepelnek.

Merkur kicsi építőkészletek

Kisméretű Merkur szettek kezdőknek

A Merkur kis készletek minden kezdő számára alkalmasak. A részletes útmutató még a legkisebbeknek is segít, hogy különböző alapmodelleket építsenek a készletből. A kis Merkur készletek, amelyek repülőgépek, autók vagy hajók formáját ölthetik, segítenek a gyerekeknek fokozatosan fejleszteni kézügyességüket és műszaki gondolkodásukat.

A nagy Merkur készletek még több szórakozást nyújtanak

A Merkur gondolt a haladókra is, akik számára nagyobb és kifinomultabb készleteket készített több száz különböző alkatrésszel. Az ilyen készletek lehetővé teszik, hogy a gyermek szabadjára engedje a fantáziáját, és gyakorlatilag bármit megépíthessen képzelete és képességei szerint. Ráadásul a legapróbb részletekig finomhangolhatod a modellt. Merítsetek ihletet a Merkur modellek tucatjaiból a mellékelt útmutató segítségével.

Merkur nagy építőkészletek
Merkur maxi építőkészletek

Mérhetetlen lehetőségek a Merkur maxi készletekkel

Az igazi rajongók és építők értékelni fogják a Merkur maxi készleteket. Az ilyen maxi készletek több mint ezer darab építőelemet tartalmaznak, és nemcsak ügyességet, hanem óriási türelmet is igényelnek. A fiatal építőknek azonban nem kell követniük az utasításokat, és a rengeteg alkatrészből azt építhetnek, amire a szívük vágyik.

A jövő Merkúrja: Robotika

Függetlenül attól, hogy egy kíváncsi iskolás gyermekről, egy haladóbb építőről vagy egy programozóról van szó, a Merkur elektronikus és mechatronikai játékai pont megfelelőek lesznek. A Merkur egyesítette az építőkockákat és az elektronikát, ezáltal életre keltett néhány fantasztikus robotkészletet, amelyeket imádni fogsz. Tapasztald meg a programozható funkciókat a saját szemeddel.

Merkur robotika
Paraméterek módosítása
30 termék

Merkur

Year of establishment : 1920
Place of birth : Police nad Metují
Founder : Jaroslav Vancl
Professor Otto Wichterle in 1961 from a kit Merkur constructed the first device for the production of contact lenses in the world

Traditional Merkur had its origin in the idea of Jaroslav Vancl , who left in 1920 patented a system of children's building blocks, which he named Inventor , and in the same year founded the company of the same name . Inventor was associated with metal hooks. Kit but did not last long , and now in 1925 it changes the mode of production, which remains to this day .

The individual pieces are joined with screws and nuts and construction gets a new name - Merkur . During the thirties created several types of construction , building models , electrical models. Begins with the development of the famous electric trains Mercury, which is in charge of Jirman Francis , son of the company founder . Trains became at that time the most popular model trains in the country. With World War II and the lack of non-ferrous metals , however , production was stopped.

In the early 50s was a private company Mr. Vancl nationalized and all production and factory property became part of the District combine Broumov . Around the year 1955 the production of Merkur and trains restored. Revolutionary Year 68 has already delivered a final cessation of production trains, but Merkur expanded to the whole world .

After the Velvet Revolution received Kovopodnik Broumov several owners. Production despite some complications , however, goes on a traditional Czech Merkur and today enriches the knowledge of small technicians and engineers in our country and around the world.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20