Oldal frissítése

Meliconi SMART4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Meliconi SMART4

Az első kétoldalas távirányító teljes billentyűzettel

Az univerzális Meliconi SMART4 4 az 1-ben távirányító egyszerűbbé teszi a szórakoztató elektronikai készülékek vezérlését. A kétoldalas távirányító teljes QWERTY billentyűzettel büszkélkedhet, amely kompatibilis a legtöbb okos TV-vel. A vezeték nélküli kommunikációt az USB-vevő biztosítja.


Az univerzális Meliconi SMART4 távirányító legfontosabb jellemzői

  • Akár 4 eszköz vezérlése egyetlen távirányítóval
  • Teljes értékű Qwerty billentyűzet a készülék alján
  • TV, set-top box, Blu-ray lejátszók stb. támogatás
  • Intelligens Air Mouse kurzorvezérlés
  • A hatótávolsága 10 m
  • Internetes frissítések
  • USB-vevő segítségével csatlakozik

Egér kurzor vezérlő

A Meliconi Smart4 távirányító egérként is működhet. Az intelligens Air Mouse technológia segítségével kényelmesen mozgathatod a képernyőn megjelenő kurzort, hogy a vezérlés a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. A távirányító memo funkcióval is rendelkezik, amely gondoskodik a parancssorok tárolásáról és megkönnyíti az összetettebb műveletek elvégzését.


Rendszeres frissítések

Ezzel a sokoldalú vezérlővel akár 4 készülék is vezérelhető, például TV, set-top box, Blu-ray/DVD lejátszó vagy multimédia központ. Az interneten keresztül történő, rendszeres frissítések hosszú élettartamot biztosítanak. A tápellátásról két AAA elem gondoskodik.

Kód:  MEGD072e
Termékszám:  802000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20