Oldal frissítése

Medivon Cosy Shiatsu

40 890 Ft

Medivon Cosy Shiatsu

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Kiváló minőségű masszázsfej a hatékony masszázshoz

A Medivon Cosy Shiatsu masszírozó kiváló minőségű masszázsfejekkel rendelkezik, amelyek fűtő funkcióval büszkélkednek, és hatékonyan lazítják az egész test izmait. A shiatsu masszázstechnológia a kompressziós masszázs egyik leghatékonyabb formája, amely ellazít és visszaadja elveszett erőd.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Masszázsfej fűtő funkcióval

A Medivon Cosy Shiatsu kiváló minőségű masszázsfejekkel és fűtőfunkcióval rendelkezik a hatékony relaxáció és a test felmelegítése érdekében. Három rezgésszint közül választhatsz. A Medivon Cosy Shiatsu párna megbízhatóan masszírozza a hát bármely részét.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

A Medivon Cosy Shiatsu ellazít

Válaszd ki a megfelelő intenzitású masszázst, és enyhítsd az izom- és ízületi fájdalmaidat. Mindössze napi 15 perc, és máris pozitívan befolyásolhatod a fáradt izmok vérkeringését.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Rugalmas kialakítás, amely fekvő pozícióra is alkalmas

A Medivon Cosy Shiatsu masszázspárna rugalmas, és különböző pozíciókban élvezheted a masszázst. Például feküdhetsz a szabadban egy napozóágyon, az ágyban vagy a kanapén ülve a TV előtt is. A párna teljes masszázsfelülete kellemes masszázst biztosít.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Fűtő funkció

Hozd ki a legtöbbet a masszázsból, és kényeztesd magad még nagyobb kényelemmel. A Medivon Cosy Shiatsu párna fűtő funkcióval rendelkezik, amely ellazítja az izmokat a hatékonyabb masszázs érdekében.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Könnyen hordozható masszázspárna

A Medivon Cosy Shiatsu bárhol használható - otthon, a nyaralóban vagy az irodában. Könnyű és könnyen tárolható, így bárhová magaddal viheted.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Az irányítás mindig a kezedben van

Élvezd a valódi kényelmet, hiszen még a masszázs során is beállíthatsz mindent, amire szükséged van, hogy a megfelelő pontot célozhasd meg. A masszírozóhoz egy távirányító van csatlakoztatva, amelyen a Medivon Cosy Shiatsu párna 15 perces időzítőre állítható, így meghosszabbíthatod a relaxációs időt.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Lazíts a Medivon Cosy Shiatsu masszázspárnával

Használd a Medivon Cosy Shiatsu masszázspárnát minden nap 15 percig, hogy enyhítsd az izomfeszültséget az egész testben. A masszázspárna gyors és hatékony módja a relaxációnak a gyengéd masszázs révén. A stressz az ember örök ellensége, és köztudott, hogy az élet minden területére negatívan hat. A Medivon Cosy Shiatsu masszírozó rendszeres használatával pozitívan befolyásolhatod és csökkentheted a téged érő stresszt. Élvezd a kényelem pillanatait a Cosy Shiatsu masszázspárnán.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

A Medivon Cosy Shiatsu masszírozó fő jellemzői

  • Masszázspárna hátmasszázshoz
  • Hatékony masszázs Shiatsu technológiával
  • Fűtő funkció
  • 3 rezgésszint
  • 3 intenzitási szint
  • Állítható időzítő 5/10/15 perc
  • Távirányító a kényelmes beállításhoz
  • Rugalmas használat (ülve és fekve)

Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Nem alkalmas

Nem alkalmas Gyerekeknek

Használat

Használat Hát

Masszázstípus

Masszázstípus 3D, Shiatsu masszázs, Vibrációs masszázs
Programok száma 5

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat

Rendeltetés

Használat Masszázs, Relaxáció, Vérkeringés serkentő

Funkciók

Funkció Auto kikapcsolás, Időzítő, Rezgés
Kód:  MEDMP120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5908275917120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15