Oldal frissítése

Medivon Cosy Air Pro

5 1 értékelés
106 990 Ft

Medivon Cosy Air Pro

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A Cosy Air Pro kompressziós Shiatsu masszázst kínál

Szánj egy kis időt magadra, és kényeztesd magad mély kompressziós Shiatsu masszázzsal, gyengéd felületi légmasszázzsal vagy kopogtató vibrációs masszázzsal. A Medivon Cosy Air Pro masszázspárna mindenki számára alkalmas, de különösen azok fogják értékelni, akik állandó stressznek vannak kitéve, vagy fizikailag aktívak, és szükségük van a fájó izmok ellazítására. A készülék úgy került kialakításra, hogy kényelmesen ülhess vagy feküdhess rajta.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó
Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A Medivon Cosy Air Pro masszírozó legfontosabb jellemzői

  • Masszázspárna teljes testmasszázshoz
  • A Cosy Air Pro Shiatsu masszázsra, vibráló kopogtató masszázsra vagy gyengéd légmasszázsra képes
  • Fűtő funkció
  • 2D/3D masszázs
  • 4 masszázs zóna 5 masszázsmóddal
  • 3 intenzitási szint
  • 15 perces időzítő
  • Távirányító a kényelmes beállításhoz
  • Exkluzív légáteresztő anyag
  • Rugalmas használat (ülve és fekve)

Stabil konstrukció, amely illeszkedik a testhez

Minden masszázselem úgy került elhelyezésre, hogy a Medivon Cosy Air Pro párnát magas és alacsony emberek egyaránt használhassák. A készülék számára a testtömeg sem jelent problémát, mivel az ülés puha és rugalmas anyagból készült, amely alkalmazkodik a combok és a fenék alakjához.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A masszírozó a teljes felületet használja a masszázshoz

A Medivon Cosy Air Pro nagyszámú fejjel van felszerelve, amelyek a teljes felületén eloszlanak. Ennek köszönhetően a nyak, a nyakizmok, a felső és alsó hát, illetve a fenék hatékony masszázsát is élvezheted. A masszázsgörgők egyszerre forognak, illetve mozognak felfelé és lefelé, hogy a test teljes felületén jótékony masszázst biztosítsanak.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A Medivon Cosy Air Pro 3D-s légmasszázst biztosít

A masszázspárna légpárnákkal rendelkezik azokon a területeken, amelyek a masszázs során különleges figyelmet igényelnek. A 3D-s légkompressziós technológia felváltva fújja fel és ereszti le a párnákat, kellemes, lüktető érzést keltve a gyengéd masszázs során. A Medivon Cosy Air Pro ezzel a fajta masszázzsal megnyugtat. A masszázs intenzitása a távirányítóval könnyen változtatható.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Guruló és vibráló masszázs

A shiatsu masszázs mellett a Medivon Cosy Air Pro klasszikus gördülő és vibrációs masszázsfunkcióval is rendelkezik. A fejek a párnában úgy helyezkednek el, hogy a test különböző pontjaira hatnak, és a gerinc mentén gördülnek, mint a professzionális kezelések során. A hatékonyságot és a relaxáló hatást a háromfokozatú rezgés és a kopogtató üzemmód fokozza.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Már 15 perc napi használat után megkönnyebbülést nyújt

Használd a Medivon Cosy Air Pro masszázspárnát naponta 15 percig, hogy enyhítsd az izomfeszültséget az egész testben. A masszázspárna gyors és hatékony módja a rezgés általi relaxációnak. A masszázspárnát leginkább a krónikus problémáktól szenvedők fogják értékelni, hiszen enyhítheti problémáikat.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A masszírozó fűtő funkcióval rendelkezik

Hozd ki a legtöbbet a masszázsból, és kényeztesd magad még nagyobb kényelemmel. A Medivon Cosy Air Pro melegítő funkcióval rendelkezik, amely ellazítja az izmokat a hatékonyabb masszázs érdekében. Ezt a magasabb szintű kényelmet különösen az aktív egyének értékelik majd egy kemény edzés után.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Intuitív és pontos vezérlés

Bár a Medivon Cosy Air Pro masszázspárna több mint 30 különböző relaxációs kombinációt kínál, a könnyen kezelhető távirányítóval pontosan kiválaszthatod, hogy mit szeretnél. A Spot Shiatsu technológia lehetővé teszi, hogy pontosan kiválaszthasd a masszírozni kívánt területet. A Medivon masszázspárnához táska tartozik a tárolás és a kényelmes szállítás érdekében.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Nem alkalmas

Nem alkalmas Gyerekeknek

Használat

Használat Fenék, Hát

Masszázstípus

Masszázstípus 2D, 3D, Kompressziós masszázs
Programok száma 5

Tulajdonságok

Funkciók Időzítő, Fűtés

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat

Rendeltetés

Használat Masszázs, Relaxáció, Vérkeringés serkentő

Funkciók

Funkció Auto kikapcsolás, Időzítő, Rezgés
Kód:  MEDMP137
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5908275917137

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20