Oldal frissítése

Medela

Medela

Medela: A természetes szoptatásért

A svájci Medela 1961 óta teszi élvezetesebbé az anyaságot a nők számára. Ma a technológiailag fejlett termékek globális gyártója, és a világ egyik vezető vállalata. Célja, hogy minőségi termékekkel megkönnyítse a nők számára a szülési időszakot. A Medela termékeit a természetes szoptatással összhangban, tudományos kutatások alapján, egészségügyi szakemberekkel együttműködve fejleszti.

Medela mellszívók

Medela mellszívók

A Medela mellszívók segítenek az anyatejtermelés állandósításában és növelésében, enyhülést hoznak a fájó és érzékeny mellbimbókon, valamint a tejtartalékok felhalmozását is szolgálják. A Medela többéves kutatásokra alapozva fejlesztette ki a 2 fokozatú pumpálási technológiát, és elsőként dobta piacra a 2 fokozatú pumpákat, amelyek minőségüknek, valamint hatékony és kíméletes pumpálásuknak köszönhetően a legnépszerűbbek közé tartoznak az anyukák és az egészségügyi szakemberek körében.

Medela cumisüvegek

A szoptatás során az anya-baba kapcsolat mélyebb megértésére törekedve, valamint szaktudásával együtt a Medela új és egyedülálló módját fejlesztette ki a csecsemők etetésének a speciális Calma cumisüvegekkel. Az átmenet a mellről a cumisüvegre soha nem volt még ilyen egyszerű. Az anyatej tárolására praktikus fagyasztózacskók is használhatók. Természetesen a káros biszfenol-A (BPA) hiánya minden Medela segédeszközre jellemző.

Medela cumisüvegek
Anyáknak szánt kellékek

Készletek az anyáknak

A Medela számos segédeszközzel könnyíti meg a terhességet és a szoptatást az anyukák számára. A Medela kismama fehérneműi alkalmazkodnak a nő változó alakjához, a varrásmentes, merevítő nélküli melltartók pedig nem akadályozzák a mellszövet fejlődését. A szoptatás kezdete gyakran igényel egy kis segítséget, mivel a mellbimbók érzékenyek és feszültek a szülés utáni szoptatástól. A Medela a fájó, lapos, érzékeny vagy sérült mellbimbók kezelésére szolgáló segédeszközöket kínál. A szoptatós sapkák, mellpárnák és a Purelan gyógyító mellbimbó kenőcs segíthet a szülés után vagy a szoptatás alatt.

Paraméterek módosítása
52 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20